За жените - компаньонки и ескортки
видяна 5644 45

19 април 2017 | 09:52
Здравейте,
Пиша ви, защото имам нужда от мъжко мнение, както вашето, така и в коментарите.
Аз съм ескорт, на 26 и живея сама, имам 9 до 5 добре платена работа в банка и много различни приятели. Човека, който съм пред семейството ми и 'на хартия' няма нищо общо с човека, който съм вечер. Истината е, че обожавам вниманието, секса и парите. Работата ми, като ескорт/ проститутка или както искате да го наричате, ме направи безразлична към мъже, които не са ми клиенти. Клиентите са ми хора с власт, не просто пари, и отношенията ни са много лесни - видове услуги, правила, плащане. В живота ми няма сложни ситуации, странни погледи, 'walk of shame', лъжи, но съответно това се променя изцяло, ако реша да се виждам с някого извън работа.
Като срещна някой, колко време да чакам преди да му кажа, какво работя? Да му казвам ли изобщо? Мислите ли, че ще има мъж, който да разбере, че това е само работа? Никога не съм се привързвала към клиент, но се случва да съм привлечена към някого и да се забавлявам докато сме заедно. Как бихте реагирали ако жената, с която сте заедно ви каже, че работи или е работила като ескорт?
Благодаря :)
Лола
 
Men.bg: Здравей Лола,
Предварително изказваме тотални адмирации за смелостта, която показваш, пишейки тук. Гарантираме, че в коментарите ще отпушиш антихриста, но ние ще запазим абсолютната безпристрастност. И до днес още не е сигурно какво казва родното законодателство относно тези услуги, но това едва ли ще е толкова интересна тема. Практикуваш една от най-древните професии и очевидно си доволна от нея. Това ти доставя удоволствие, финансова независимост и дори някаква тръпка. Тук идва по-особеният житейски проблем - съчетанието между връзката и работата. Възможно ли е да имаш здрава връзка и въпреки това всяка вечер да излизаш и да бъдеш с други мъже? Има ли изобщо мъж, който би спал спокойно, знаейки, че неговата партньорка в този момент е просто играчка в нечии други ръце. Лично ние не бихме били особено очаровани и едва ли бихме искали да имаме такава партньорка. Приеми, че ние сме старомодни или задръстени, но отдавна при мъжете има едно обречено чувство на чест и вярност, което се стремим да пазим и за жалост щом го демонстрираме, жените са първите, които забиват максимално бързо ножа в гърба. 
Може и просто да имаме други идеали, които не са фокусирани върху парите, но веднага ще ти кажем каква е разликата, за няколко вечери съвсем спокойно ще можеш да изкараш нашата заплата, както и на много други, които четат в момента. Можеш да бъдеш на места, на които сигурно ние няма да бъдем и това е абсолютно нормално. Има ли изобщо момент, когато ти се е налагало да спестяваш пари, за да купиш нещо, което искаш? Виждаш ли, ние сме на много далечни полюси или направо в други светове. По тази причина не тръгваме да те съдим, в много отношения си постигнала повече, отколкото някоя друга на същата възраст би успяла да постигне. Имаш контакти и финансова независимост, както и сериозна дискретност, която ще запази добрия ти имидж (до колкото е възможно). Това обаче важи само за нас, но има и други мъже. Познаваме хора с различни сексуални интереси, които винаги са искали жена им да бъде сексуално свободна и да прави това, което поиска, с когото поиска. Да не говорим, че има и достатъчно порно актриси, които отдавна са щастливо омъжени. Трудно е да изправим някаква традиция срещу модерния прочит и всичките видове изкушения, които би могла да получиш. Познаваме и други жени като теб и със сигурност знаем, че не лумват в пламъци, когато минават покрай църквата или докато се гледат в огледалото. Свободата си е ваша, но е трудно да забравим една вечер, в която чухме следните думи "Всички си имат някого, само аз съм сама като кукувица.". Надяваме се, че това би могло да ти отговори на въпроса, а след това можеш да прекараш доста време в четенето на коментарите, защото наистина ще бъдат доста!
 
P.S.: Никога не казваш, събираш се с него и приключваш или никога не се събираш.
P.P.S.: Разкрепостени мъже има, просто ще трябва да търсиш много, ама МНОГО!
P.P.P.S.: Можеше поне изкусителни снимки да сложиш, така и така не можем да си те позволим!
 
Изпращай своите писма и истории на info@men.bg! Знаем всичко, не можем нищо, ама правим всичко! 
нагоре

Коментари

 1. 45
  хохохо 04 май 2017 | 00:49

  Няма значение дали писмото е истинско. Има много такива жени. НО никоя не се чуди какво да прави. Минават години, по-оправните си намират мъж от друг град (най-вече в София или държава и всичко е минало свършено. Няма споделяне, няма имах бурна младост.

 2. 44
  03 май 2017 | 16:04

  Алексей поставя въпроси, търсейки в дълбочина отговори. Мисля, че това е предмет на психотерапията. В писмото на Лола се набиват някои очевидни факти- тя обича "вниманието, секса и парите". Работата и в банка предполага високо образование и заплата. Които пък предполагат, че тя е луксозна проститутка, обслужваща мъже от най-горния социален слой. Става въпрос за много, много пари. Неизбежно идва момента, в който тя се замисля за сериозна връзка и семейство и предвид клиентелата и ясно е, че би искала мъж от същата класа.Но знае отлично, че такива мъже избират много внимателно съпругите си и никога не биха рискували с проститутка, която е сигурен фал при властимащите. Та нейната работа- хем боли, хем сърби. Хем иска възможностите на тази "работа", хем иска да избегне негативите. Но в живота няма такава опция и филм като "Хубава жена" е само романтична , измислена история.

 3. 43
  Алексей 03 май 2017 | 13:56

  Драга "Лола", надявам се случаят ви е истински, а не плод на еднообразно ежедневие или спор с приятелка, защото начина на живот на такъв тип, почти несъществуваща жена е тема на много качествен философски и житейски разговор. И така, прочитайки кратката кореспонденция веднага си задавам първия въпрос:"Защо се търси чуждо мнение, при това мъжко?!", продължавайки прочита веднага излиза втория въпрос:"Кое е причината за кореспонденцията- опасението за невъзможност от създаването на дълготрайна връзка или суетата, пораждаща лоши чувства от комбинацията на двете ппрофесии?" И не на последно място третия въпрос:"Как е възможно да съществува такава комбинация от разбиране на кодекса на професията на любовта и съществуване на скруполи от гледна точка на пълноценния или по-скоро традиционен живот?"Тук е мястото да спомена моите изводи от вашето представяне в кореспонденцията: 1- Не знам причината, поради която сте се захванали с втората си професия, но според мен е интересна, защото очевидно имате добра склонност към приемане на отрицателни факти и странични ефекти от живота(друг е въпроса до каква степен). 2- Интересно ми е дали има връзка между първата и втората професия или дали във втората намерихте нещо, което ви липсва в първата или първата е спомогнала за избора на втората? Надявам се тук не се крие някакъв сценарии стил "50 нюанса сиво", защото случаят ще е прекалено клиширан. 3- Характеристиката на клиентелата във втората ви професия, спомага за много предполагаеми ваши черти - както визуално така и характерно. А именно независимо дали задоволявате разни фетиши или комплекси на тези хора е сигурно, че не сте жена на средна възраст, чест ползвател на спринцовката. Интересно ми е и да разбера дали твърдите, че финансовата стабилност и власт са значиви фактори за вас при избора на партньор не са от значение и са ви безразлични, но разбирането и възприятието ви за тези измерения имат различни тълкувания. Очаквам с нетърпение да продължите дискусията в коментарите. И като за последно, мисля че вие сте олицетворението на сентенцията "Адът, това са другите."

 4. 42
  До 38 02 май 2017 | 22:18

  Ситуацията на девойката има общо точно с това, какво мислят мъжете за нея, колко са разкрепостени, или консервативни, дали са склонни на връзка, или не. Тя да си решава кого да слуша.Изборът е неин.

 5. 41
  02 май 2017 | 22:12

  Вълчо, казах: ти се НАПРАВИ, че стоиш над всички. Що се отнася до моето впечатление, то отиде доста надолу след втория ти коментар - оказва се, че четеш повърхностно и не правиш разлика между съществени неща , като да се правиш на някакъв и да изглеждаш такъв. Много честно мнение!

 6. 40
  A до Авторката 02 май 2017 | 19:11

  Лола, нищо не казваш ти. Помогнаха ли ти коментарите или се отчая от простотиите ни?

 7. 39
  A до 34 02 май 2017 | 19:08

  Съгласен съм за неокортекса, но не и за това, че сме примитивни влечуги. Само понякога сме такива, все пак трябва да се "оцелява". :D

 8. 38
  vulkedinak 02 май 2017 | 16:39

  Амии да мнението ми не е коренно различно от това на останалите като изключим това че я съветвам да не лъже . Не се правя че стоя над всички а само констатирам очевидното . Иначе ако си прочел всички коментари трябва да ти е ясно че повечето коментари не са по темата а някви хорица се обясняват колко разкрепостени или консервативни били и колко било хубаво или лошо което няма нищо общо със ситуацията на девоиката от писмото. ПС: Курва и ескорт са различни неща поне за мен , курвите не ги уважавам докато за ескорта или проститутката нито добро нито лошо мога да кажа но уважавам това че са честни пред себеси . ПС: Ако думите ми те оставят с впечатлението че съм над всички то можеби е така :)

 9. 37
  02 май 2017 | 15:49

  Вълчо, какво нечестно видя в честните отговори по-долу? Нито някой обвини момичето в нечестност. Честен въпрос, честни отговори. Никой не се прави на моралист, а казва какво мисли по въпроса. Ти също не каза нещо ново, освен че се направи, че стоиш над всички. И какво стана като момичето ти споделило? Освен благодарност, заобича я още повече? Е, успех с нея и такива като нея, ЧЕСТНО!

 10. 36
  02 май 2017 | 15:49

  Вълчо, какво нечестно видя в честните отговори по-долу? Нито някой обвини момичето в нечестност. Честен въпрос, честни отговори. Никой не се прави на моралист, а казва какво мисли по въпроса. Ти също не каза нещо ново, освен че се направи, че стоиш над всички. И какво стана като момичето ти споделило? Освен благодарност, заобича я още повече? Е, успех с нея и такива като нея, ЧЕСТНО!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Ferrari F12 лумна в пламъци 25 септември 2017

Микаела обича Меркел 25 септември 2017

Пръстенът на пушача 24 септември 2017

Ана Брага в синьо 24 септември 2017

Съботни мъжки реакции 23 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се