За жените - компаньонки и ескортки
видяна 2349 26

19 април 2017 | 09:52
Здравейте,
Пиша ви, защото имам нужда от мъжко мнение, както вашето, така и в коментарите.
Аз съм ескорт, на 26 и живея сама, имам 9 до 5 добре платена работа в банка и много различни приятели. Човека, който съм пред семейството ми и 'на хартия' няма нищо общо с човека, който съм вечер. Истината е, че обожавам вниманието, секса и парите. Работата ми, като ескорт/ проститутка или както искате да го наричате, ме направи безразлична към мъже, които не са ми клиенти. Клиентите са ми хора с власт, не просто пари, и отношенията ни са много лесни - видове услуги, правила, плащане. В живота ми няма сложни ситуации, странни погледи, 'walk of shame', лъжи, но съответно това се променя изцяло, ако реша да се виждам с някого извън работа.
Като срещна някой, колко време да чакам преди да му кажа, какво работя? Да му казвам ли изобщо? Мислите ли, че ще има мъж, който да разбере, че това е само работа? Никога не съм се привързвала към клиент, но се случва да съм привлечена към някого и да се забавлявам докато сме заедно. Как бихте реагирали ако жената, с която сте заедно ви каже, че работи или е работила като ескорт?
Благодаря :)
Лола
 
Men.bg: Здравей Лола,
Предварително изказваме тотални адмирации за смелостта, която показваш, пишейки тук. Гарантираме, че в коментарите ще отпушиш антихриста, но ние ще запазим абсолютната безпристрастност. И до днес още не е сигурно какво казва родното законодателство относно тези услуги, но това едва ли ще е толкова интересна тема. Практикуваш една от най-древните професии и очевидно си доволна от нея. Това ти доставя удоволствие, финансова независимост и дори някаква тръпка. Тук идва по-особеният житейски проблем - съчетанието между връзката и работата. Възможно ли е да имаш здрава връзка и въпреки това всяка вечер да излизаш и да бъдеш с други мъже? Има ли изобщо мъж, който би спал спокойно, знаейки, че неговата партньорка в този момент е просто играчка в нечии други ръце. Лично ние не бихме били особено очаровани и едва ли бихме искали да имаме такава партньорка. Приеми, че ние сме старомодни или задръстени, но отдавна при мъжете има едно обречено чувство на чест и вярност, което се стремим да пазим и за жалост щом го демонстрираме, жените са първите, които забиват максимално бързо ножа в гърба. 
Може и просто да имаме други идеали, които не са фокусирани върху парите, но веднага ще ти кажем каква е разликата, за няколко вечери съвсем спокойно ще можеш да изкараш нашата заплата, както и на много други, които четат в момента. Можеш да бъдеш на места, на които сигурно ние няма да бъдем и това е абсолютно нормално. Има ли изобщо момент, когато ти се е налагало да спестяваш пари, за да купиш нещо, което искаш? Виждаш ли, ние сме на много далечни полюси или направо в други светове. По тази причина не тръгваме да те съдим, в много отношения си постигнала повече, отколкото някоя друга на същата възраст би успяла да постигне. Имаш контакти и финансова независимост, както и сериозна дискретност, която ще запази добрия ти имидж (до колкото е възможно). Това обаче важи само за нас, но има и други мъже. Познаваме хора с различни сексуални интереси, които винаги са искали жена им да бъде сексуално свободна и да прави това, което поиска, с когото поиска. Да не говорим, че има и достатъчно порно актриси, които отдавна са щастливо омъжени. Трудно е да изправим някаква традиция срещу модерния прочит и всичките видове изкушения, които би могла да получиш. Познаваме и други жени като теб и със сигурност знаем, че не лумват в пламъци, когато минават покрай църквата или докато се гледат в огледалото. Свободата си е ваша, но е трудно да забравим една вечер, в която чухме следните думи "Всички си имат някого, само аз съм сама като кукувица.". Надяваме се, че това би могло да ти отговори на въпроса, а след това можеш да прекараш доста време в четенето на коментарите, защото наистина ще бъдат доста!
 
P.S.: Никога не казваш, събираш се с него и приключваш или никога не се събираш.
P.P.S.: Разкрепостени мъже има, просто ще трябва да търсиш много, ама МНОГО!
P.P.P.S.: Можеше поне изкусителни снимки да сложиш, така и така не можем да си те позволим!
 
Изпращай своите писма и истории на info@men.bg! Знаем всичко, не можем нищо, ама правим всичко! 
нагоре

Коментари

 1. 26
  24 април 2017 | 01:43

  Лола, в мъжките очи жени като тебе не са уважавани, нито желани. Както някой каза, просто "дупки" за облвкчаване след скапан ден. Не сме щастливи да ползваме услугите ви, дали се унижаваме? По-скоро обратното, съзнаваме вашето унижение и никога не бихме желали такава майка на децата ни.

 2. 25
  woman до 24 23 април 2017 | 18:47

  Интересна интерпретация имате.Заблуждавайки се ограничено,в гамата-черно и бяло.Теоретично ме радва ,че повечето мъже се отвращанате от мръсници.Интересно защо в реала,афиширате и коментирате точно такъв тип жени и не се ли унижавате,ползвайки услугите им?Държа да поясня,че живея на семейни начала с мъж и дете,а не в триъгълник.Лично аз съм отвратена от наглото ухажване на "хепи "оженени .А ергените теоретици е нужно повече да наблягате на реални контакти,базиране на избор,качества а не бройки.Често чета вайканията ви в сайта от зли жени,гафове и високомерен анализ дори и на гаджетата ви.Някои мъжки мнения будят възхищение,връзки с изневяра са безмислени.

 3. 24
  23 април 2017 | 04:14

  Г-жо № 21, не познахте, повечето коментиращи тук сме млади мъже, ергени, а "мъртвите бракове" с дебелани са повече познати на вас. Не е трудно да се отгатне ролята ви на любовница в тях, а ние."хулещите", все още вярваме в честните отношения и не бихме искали жена нито като авторката на писмото, нито като вас. Нищо лично!

 4. 23
  Циникът 23 април 2017 | 03:30

  Да добавя и още нещо, разговарял съм си с доста от тези ескортчета, за трети или четвърти път попадам на момиче обичащо лева и властта, ще ти споделя, че всичко е временно и остава само спомена, опитвал съм се да им обяснявам, че при тях ще остане една горчивка от самотата, защото никой нормален себеуважаващ се индивид(за по-кратко мъж) няма да го приеме... А да излъжеш, още по-лошо, имал съм ситуация, да съм бил в компания с труженичка на мой добър приятел, признах му и вече не сме приятели, в последствие се раздели с въпросната, но приятелството така и не се върна. Ако реално желаеш сериозни отношения с някого, сменяй средата и забравяй за глупостите докато си млада, все ще намериш някой стампид с парички и ще си живеете спокойно заедно.

 5. 22
  Циникът 23 април 2017 | 03:22

  Мило девойче, едва ли някой мъж би те приел, поради простата причина, че търсиш изгода... На 28 съм и осъзнавам, че започвам да се отвращавам от хора, като теб... И аз ходя по ескортчета, когато не съм удовлетворен от нещо или денят ми е бил скапан, за да си го изкарам на някоя дупка, но такава жена в къщата си не взимам, познавам една-две, които са женени и мъжете им ги пускат(защото са кухи лейки и не могат да завъртят 2 лева)... Вие сте като цветенцата, а ние(мъжете) като пчеличките опрашваме и отлитаме, който иска да ви взема. Трудно ми е да си представя да те е люшкал мой приятел, да ми е обяснявал колко си добра и после меродавно да ми съобщи, че въпросната си била ти... Сега малко към другите булки тук, драги г-жи с бурна младост, разкрепостеност и т.н. курвата си остава курва завинаги, колкото и широкоскроени да са вашите половинки и колкото и люш-люш приятели да имате, вие ще си берете плодовете от тази незрялост, а миналото винаги те настига! И още нещо мили дами, не е важно с кого си ляга един мъж, а при кого се прибира, при нас обаче не е точно така, не бих бил с жена, която ми изневерява, наречете ме тесногръд или консервативен, но докато седна с любимата и съм задължен да плащам сметката, няма как да се съглася, че сме равнопоставени, същото е ѝ с инструмента!

 6. 21
  woman 23 април 2017 | 01:19

  Не разбирам хора,с подобни професии.Секса е интимност,удоволствие и вид себеотдаване,сливане.Може би липсата на емоции те пази,но никога няма да забравя репортаж с бивши метреси.Всички бяха на антидепресанти,с деградирала психика,защото не всички клиенти са били нормални,красиви или привлекателни мъже.От др.страна съвременния брак е проформа на проституция,завехнали дебелани амбициозни ,бедни девойки усилено търсят т.н.спонсор-заплодител.Уверявам ви,такава е масовката,прикривайки желанието за власт и дивиденти с манипулиране,чрез чувства.Мисля,че това е още по-вредно.Лола,толерантен човек съм и съвета ми към теб е да отпадне едната опция-или любовта към мъж или древната професия.Вариант има ,ако и партньора ти е вид жиголо,или е по-разкрепостен.Търси общи интереси,но не споделяй всичко.Желая ти успех и не търси човек,само заради възрастти си,а търси истинския ,идеален за теб.Малцина от хулещите те мъже,ще си признаят,че мъртвите им бракове с някое угоено,злобно същество са ги смачкали адски-без вълнуващ секс,вид съквартиранти,обединени от изгодата на слугинаж и доходи.Мнението е на жена,с дълга връзка,започнала със страст и секс и прераснала в нещо още по-силно и вълнуващо,но без брак.Има прекрасни мъже,но има и мастийки,за една нощ,които остават в 10 глуха,дори и с деца.Имиджът драга е много важен за една жена,реабелитирай се докато можеш.Успех!

 7. 20
  Крокодила Гена 22 април 2017 | 13:06

  Адмирации за смелостта на авторката. Бих искал да я питам обаче какво са споделяли нейните клиенти - защо реално опират до услугите ѝ, и т.н. Нали сериозните мъже уж гледаме качествените жени и създаваме семейства... И ако това не е двоен стандарт?

 8. 19
  21 април 2017 | 22:49

  Няма мъж, който да приеме да "работиш" такава работа, както ти твърдиш. Само сводник, който ще хареса парите, които носиш. Ако искаш да имаш сериозна връзка, трябва да приключиш като проститутка и да бъдеш само с приятеля си. Такава е историята на всички "щастливо омъжени" порно актриси и проститутки. Просто и ясно е. Но както личи от писмото ти, едва ли би се отказала от клиентите си и парите им. До времето, когато те ще те откажат.

 9. 18
  Мъжко мнение 21 април 2017 | 18:40

  Аз също прочетох всичко и съм над 30г. Според мен нещо ти се е случило по-рано в живота за да се насочиш към древната професия, възможно е да си била изнасилена или друго не знам и това да те е направило безчувствена ,за да се насочиш към това. Определено не е заради липсата на пари щом работиш в Банка , значи имаш поне достатъчно за нормален живот. Винаги може да се промениш и явно търсиш да намериш външна мотивация и затова пишеш тук. Аз лично бих те посъветвал да спреш да бъдеш Ескорт и съм абсолютно убеден,че ще се промениш коренно и ще започнеш да чувстваш след време , както и че ще намериш човек и т.н. Не му казвай на бъдещият ти партнъор че си била ескорт , имала си бурна младост, мъже и т.н. без детайли никакви. Отваряш нова страница в живота си и продължаваш напред без да гледаш назад.

 10. 17
  Към всички курви тук. 21 април 2017 | 14:48

  Искам да уточня нещо, че наркоман, който знае злините на наркоманството няма, никога не си признават, те са винаги куул, а другите винаги са "черно-бели"! Така е и с курвите, те никога няма да разберат, че правят престъпление към чувствата и тялото си. Реално помислете малко, за каква любов за каква чест и унижение говорим? Да, мъжете харесват да гледат порно и им харесва мисълта за секс, но това е едно от малките разминавания на мъжкото достойнство, че те мразят курви, но се възбуждат да гледат как ги чукат! Всъщност повечето мъже ако си помислят, че това момиче, което гледат е тяхна жена или нещо влагат чувства в нея, на мъжа никога няма да му хареса да я чукат. Отвратително е. На жената може да й харесва поради причината, че все пак изпитва удоволствие "може би" от това. Отвратен съм от обществото. Да винаги е имало проститутки и курви, но винаги е имало и психопати! Това, не означава, че психопатите са готини хора. Никога тези долу пишещите, дето са "многото разкрепостени" няма да раберат същността на нещата. Тъй като в тях е изпусната малката есенция на живота наречена чест и достойнство.

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се