За жените - компаньонки и ескортки
видяна 5484 45

19 април 2017 | 09:52
Здравейте,
Пиша ви, защото имам нужда от мъжко мнение, както вашето, така и в коментарите.
Аз съм ескорт, на 26 и живея сама, имам 9 до 5 добре платена работа в банка и много различни приятели. Човека, който съм пред семейството ми и 'на хартия' няма нищо общо с човека, който съм вечер. Истината е, че обожавам вниманието, секса и парите. Работата ми, като ескорт/ проститутка или както искате да го наричате, ме направи безразлична към мъже, които не са ми клиенти. Клиентите са ми хора с власт, не просто пари, и отношенията ни са много лесни - видове услуги, правила, плащане. В живота ми няма сложни ситуации, странни погледи, 'walk of shame', лъжи, но съответно това се променя изцяло, ако реша да се виждам с някого извън работа.
Като срещна някой, колко време да чакам преди да му кажа, какво работя? Да му казвам ли изобщо? Мислите ли, че ще има мъж, който да разбере, че това е само работа? Никога не съм се привързвала към клиент, но се случва да съм привлечена към някого и да се забавлявам докато сме заедно. Как бихте реагирали ако жената, с която сте заедно ви каже, че работи или е работила като ескорт?
Благодаря :)
Лола
 
Men.bg: Здравей Лола,
Предварително изказваме тотални адмирации за смелостта, която показваш, пишейки тук. Гарантираме, че в коментарите ще отпушиш антихриста, но ние ще запазим абсолютната безпристрастност. И до днес още не е сигурно какво казва родното законодателство относно тези услуги, но това едва ли ще е толкова интересна тема. Практикуваш една от най-древните професии и очевидно си доволна от нея. Това ти доставя удоволствие, финансова независимост и дори някаква тръпка. Тук идва по-особеният житейски проблем - съчетанието между връзката и работата. Възможно ли е да имаш здрава връзка и въпреки това всяка вечер да излизаш и да бъдеш с други мъже? Има ли изобщо мъж, който би спал спокойно, знаейки, че неговата партньорка в този момент е просто играчка в нечии други ръце. Лично ние не бихме били особено очаровани и едва ли бихме искали да имаме такава партньорка. Приеми, че ние сме старомодни или задръстени, но отдавна при мъжете има едно обречено чувство на чест и вярност, което се стремим да пазим и за жалост щом го демонстрираме, жените са първите, които забиват максимално бързо ножа в гърба. 
Може и просто да имаме други идеали, които не са фокусирани върху парите, но веднага ще ти кажем каква е разликата, за няколко вечери съвсем спокойно ще можеш да изкараш нашата заплата, както и на много други, които четат в момента. Можеш да бъдеш на места, на които сигурно ние няма да бъдем и това е абсолютно нормално. Има ли изобщо момент, когато ти се е налагало да спестяваш пари, за да купиш нещо, което искаш? Виждаш ли, ние сме на много далечни полюси или направо в други светове. По тази причина не тръгваме да те съдим, в много отношения си постигнала повече, отколкото някоя друга на същата възраст би успяла да постигне. Имаш контакти и финансова независимост, както и сериозна дискретност, която ще запази добрия ти имидж (до колкото е възможно). Това обаче важи само за нас, но има и други мъже. Познаваме хора с различни сексуални интереси, които винаги са искали жена им да бъде сексуално свободна и да прави това, което поиска, с когото поиска. Да не говорим, че има и достатъчно порно актриси, които отдавна са щастливо омъжени. Трудно е да изправим някаква традиция срещу модерния прочит и всичките видове изкушения, които би могла да получиш. Познаваме и други жени като теб и със сигурност знаем, че не лумват в пламъци, когато минават покрай църквата или докато се гледат в огледалото. Свободата си е ваша, но е трудно да забравим една вечер, в която чухме следните думи "Всички си имат някого, само аз съм сама като кукувица.". Надяваме се, че това би могло да ти отговори на въпроса, а след това можеш да прекараш доста време в четенето на коментарите, защото наистина ще бъдат доста!
 
P.S.: Никога не казваш, събираш се с него и приключваш или никога не се събираш.
P.P.S.: Разкрепостени мъже има, просто ще трябва да търсиш много, ама МНОГО!
P.P.P.S.: Можеше поне изкусителни снимки да сложиш, така и така не можем да си те позволим!
 
Изпращай своите писма и истории на info@men.bg! Знаем всичко, не можем нищо, ама правим всичко! 
нагоре

Коментари

 1. 35
  vulkedinak 02 май 2017 | 15:16

  Много смешна тема банда курви и курвари изпозлват писмото на момичето да се успокояват че не са такива и съответно един куп моралисти трябва да са опозиция а и да не забравим клуба по биология от по долните коментари .... Относно писмото на девоиката аз лично винаги съм смятал проституките и ескортите за много по честни и истински жени от тоновете голддигърки по улиците . Ти знаеш за какво си при тях те знаят за какво са на улицата или където си ги намерил вършите каквото вършите , всеки е доволен и няма простотии. За съжаление както някой умен човек е казал пълно щастие няма така че докато си ескорт трудно ще си намериш свестен мъж за сериозна връзка даже бих казал че ще е невъзможно но да не сме чак такива песимисти . Все пак има светлина в тунела ако един ден решиш да приключиш с тази професия те съветвам да споделиш с избранника си така ще разбереш колко истински даржи на теб ако е истински мъж и има серйозни намерения към теб ще те разбере . Аз лично съм бил с девоика която беше както се казва с много повече опит от мен и ми сподели без да я питам за което съм и благодарен ! в края на краищата важното е не какво си правил а какво ще правиш от тук нататък. Успех

 2. 34
  До А 02 май 2017 | 04:52

  Макар да е ясно, че мъжете сме примитивни влечуги, обсъжданото писмо касае работата на неокортекса - при голяма част от нас именно той определя действията ни, избора ни на жена ЗА СЕМЕЙСТВО. Рептилоидният мозък би избрал Лола, но повечето мъже я съветват да измисли добра лъжа с неокортекса си, за да я хареса мъжкият неокортекс. Хахаха!

 3. 33
  A до 32 01 май 2017 | 19:13

  Да, бе, верно. Забравих, че на проститутка се ходи, за да пиеш чайче и да обсъждаш задълбочени философски теми. Има ли шибане, има задействане и на генетичната команда за размножаване. Да, хората могат да постигат по-голяма близост чрез споделяне на удоволствието от секса или да трансмутират половата си енергия, за да създават изкуство, например, но всичко започва от импулса на рептилоидния мозък.

 4. 32
  01 май 2017 | 17:44

  До 31- В случая теорията за размножаването не работи. Едва ли някой ходи по проститутки, за да се размножава. Някои много точно се изразиха -ходят , за да си го изкарат на някого, когато си скапан. За да не изнасилят, да не убият, да не са агресивни в къщи и т.н. По-рядко- за самочувствие, или ако просто не могат да си хванат жена в някой бар. Инстинктите за размножаване не водят мъжа при проститутката, освен ако има инстинкти на червей.

 5. 31
  A до edna 01 май 2017 | 15:13

  Двата пола имат различни стратегии за размножаване, което поражда конфликт, наблюдаван днес под формата на т.нар. война между половете. Жените търсят най-качествената сперма (най-добрите гени), както и подсигуряването на материални ресурси за отглеждането на потомството. Това е основата на концепцията alpha fucks - beta bucks (тонове инфо в интернет). Мъжете търсят физическа красота и младост, което предполага наличието на качествени гени за износването, раждането и подхранването на здраво потомство. Колкото по-силен нагон има мъжа, толкова повече жени ще се опита да оплоди. Много интересна квига, описваща тази динамика при хората е Sperm Wars.

 6. 30
  edna 30 април 2017 | 23:51

  Замислих се защо мъжът дето чука що дето свари е жребец, а жената курва. Може би биологичното обяснение е следното - ако целта ни като индивиди е да се размножим, една жена "курва" предоставя прекалено висока конкуренция на сперма, и съответно е прекалено несигурен избор за целта. Мъжът "жребец" не представлява такъв проблем за жената, а даже може да се каже, че с похожденията си се е доказал като желан за разплод. Разбира се, на него не може да се разчита за партньорство, но пък тук идва една друга теория, че жените харесват едни мъже за разплод и други за отглеждане на резултата от този разплод. А колкото до Лола... тази "професия" е съсипваща за психиката и сексуалноостта. Трудно ми е да си представя някой да се възстанови напълно след това и да живее нормален живот... но човешките създания са способни на невероятни неща. А мъжете, които толкова я хулят... както някой друг каза, тя и жените като нея са резултат от мъже, търсещи такива услуги и консумиращи ги наволя. Не, това не значи да я приемете в живота си или в дома си. Но презрението ви е насочено не където трябва.

 7. 29
  30 април 2017 | 23:10

  Баш Майсторе, жената иска мъжко мнение и е получила доста такива. Твоят съвет по нищо не се различава от другите, ясно е, че трябва да лъже, за да я приеме някой. С малки чурки, или с големи, не видях разлика в мненията. Кой се излъже, негова ще е.

 8. 28
  Баш Майсторът 30 април 2017 | 12:07

  Прочетох,писмото от Лола и повечето коментари.Жената си казва,какво обича.Кои сте вие?Че да и давате оценки и изказвате мнения,като например:"не те искам в къщата си" или "не искам такава съпруга,като теб" и тн.,Само комплексари и мижитурки с малки чурки ,драскат и се изказват неподготвени Лола задава конкретни въпроси и иска конкретни отговори..,Аплодисменти от мен,за това,което вършиш,и най вече,доставя ти удоволствие.Не е за всеки иска се "дупе" за подобна "работа',след работа..Живей си живота и когато срещнеш,подходящият,скъсай, изгори и захвърли всичко от своето минало,и бъди на работа само от 9до5,а след това с подходящият....И му кажи че ти е вторият сексуален партньор,повечето мъже се хващат,ако те попита естествено...Пожелавам успех...

 9. 27
  хохохо 27 април 2017 | 21:04

  Хахаха, честито на печелившия дето се навие на такава оферта.

 10. 26
  24 април 2017 | 01:43

  Лола, в мъжките очи жени като тебе не са уважавани, нито желани. Както някой каза, просто "дупки" за облвкчаване след скапан ден. Не сме щастливи да ползваме услугите ви, дали се унижаваме? По-скоро обратното, съзнаваме вашето унижение и никога не бихме желали такава майка на децата ни.

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се