За жените - компаньонки и ескортки
видяна 2408 26

19 април 2017 | 09:52
Здравейте,
Пиша ви, защото имам нужда от мъжко мнение, както вашето, така и в коментарите.
Аз съм ескорт, на 26 и живея сама, имам 9 до 5 добре платена работа в банка и много различни приятели. Човека, който съм пред семейството ми и 'на хартия' няма нищо общо с човека, който съм вечер. Истината е, че обожавам вниманието, секса и парите. Работата ми, като ескорт/ проститутка или както искате да го наричате, ме направи безразлична към мъже, които не са ми клиенти. Клиентите са ми хора с власт, не просто пари, и отношенията ни са много лесни - видове услуги, правила, плащане. В живота ми няма сложни ситуации, странни погледи, 'walk of shame', лъжи, но съответно това се променя изцяло, ако реша да се виждам с някого извън работа.
Като срещна някой, колко време да чакам преди да му кажа, какво работя? Да му казвам ли изобщо? Мислите ли, че ще има мъж, който да разбере, че това е само работа? Никога не съм се привързвала към клиент, но се случва да съм привлечена към някого и да се забавлявам докато сме заедно. Как бихте реагирали ако жената, с която сте заедно ви каже, че работи или е работила като ескорт?
Благодаря :)
Лола
 
Men.bg: Здравей Лола,
Предварително изказваме тотални адмирации за смелостта, която показваш, пишейки тук. Гарантираме, че в коментарите ще отпушиш антихриста, но ние ще запазим абсолютната безпристрастност. И до днес още не е сигурно какво казва родното законодателство относно тези услуги, но това едва ли ще е толкова интересна тема. Практикуваш една от най-древните професии и очевидно си доволна от нея. Това ти доставя удоволствие, финансова независимост и дори някаква тръпка. Тук идва по-особеният житейски проблем - съчетанието между връзката и работата. Възможно ли е да имаш здрава връзка и въпреки това всяка вечер да излизаш и да бъдеш с други мъже? Има ли изобщо мъж, който би спал спокойно, знаейки, че неговата партньорка в този момент е просто играчка в нечии други ръце. Лично ние не бихме били особено очаровани и едва ли бихме искали да имаме такава партньорка. Приеми, че ние сме старомодни или задръстени, но отдавна при мъжете има едно обречено чувство на чест и вярност, което се стремим да пазим и за жалост щом го демонстрираме, жените са първите, които забиват максимално бързо ножа в гърба. 
Може и просто да имаме други идеали, които не са фокусирани върху парите, но веднага ще ти кажем каква е разликата, за няколко вечери съвсем спокойно ще можеш да изкараш нашата заплата, както и на много други, които четат в момента. Можеш да бъдеш на места, на които сигурно ние няма да бъдем и това е абсолютно нормално. Има ли изобщо момент, когато ти се е налагало да спестяваш пари, за да купиш нещо, което искаш? Виждаш ли, ние сме на много далечни полюси или направо в други светове. По тази причина не тръгваме да те съдим, в много отношения си постигнала повече, отколкото някоя друга на същата възраст би успяла да постигне. Имаш контакти и финансова независимост, както и сериозна дискретност, която ще запази добрия ти имидж (до колкото е възможно). Това обаче важи само за нас, но има и други мъже. Познаваме хора с различни сексуални интереси, които винаги са искали жена им да бъде сексуално свободна и да прави това, което поиска, с когото поиска. Да не говорим, че има и достатъчно порно актриси, които отдавна са щастливо омъжени. Трудно е да изправим някаква традиция срещу модерния прочит и всичките видове изкушения, които би могла да получиш. Познаваме и други жени като теб и със сигурност знаем, че не лумват в пламъци, когато минават покрай църквата или докато се гледат в огледалото. Свободата си е ваша, но е трудно да забравим една вечер, в която чухме следните думи "Всички си имат някого, само аз съм сама като кукувица.". Надяваме се, че това би могло да ти отговори на въпроса, а след това можеш да прекараш доста време в четенето на коментарите, защото наистина ще бъдат доста!
 
P.S.: Никога не казваш, събираш се с него и приключваш или никога не се събираш.
P.P.S.: Разкрепостени мъже има, просто ще трябва да търсиш много, ама МНОГО!
P.P.P.S.: Можеше поне изкусителни снимки да сложиш, така и така не можем да си те позволим!
 
Изпращай своите писма и истории на info@men.bg! Знаем всичко, не можем нищо, ама правим всичко! 
нагоре

Коментари

 1. 16
  Един от запитаните 21 април 2017 | 00:57

  Говоря за себе си - кажи ми го още в началото, а след това отиди и си събери багажа или вземи дамската си чанта, ако още не живеем заедно! По-добре е така, защото ако го науча сам, вероятно багажът ти ще се озове на улицата по-бързо, отколкото ти ще слезеш до нея. Причината? Имам си разбирания за живота и те изключват създаване на сериозна връзка с "жена за ескорт", а ако ме лъжеш, трупаш лавинообразно още черни точки, което пък води до услужливостта ми при свалянето на багажа. Помагам ти да спреш да ги трупаш, защото иначе рискуваме да затънеш в още лъжи под формата на оправдания. Нищо лично! Сексът си е секс, но за една дълготрайна връзка искам жена, която може да ми даде нещо и когато остарее, а знаем, че в даден момент сексът приключва поради чисто физиологични причини. И какво си мислиш, че ще правим, когато остареем? Ще ми разказваш за клиентите си или ще си спомняме какъв як секс сме правили някога? Щом си опряла до подобни услуги, не очаквам да ме впечатлиш с нещо друго - казано дипломатично хамалинът рядко може да създава двигатели за ракети.

 2. 15
  Разкрепостен 20 април 2017 | 16:50

  Привет, мнозинство от хората в България виждат света в черно и бяло. Те са научени да етикират всичко със заучени определения. Мнозинството вижда индивидуалността като порок, като нещо, което ги заплашва и срива спорния им авторитет. Ако това, което правиш ти харесва – не откривам причина да се съобразяваш с други фактори. Относно твоя въпрос дали да информираш човек, с който ще имаш евентуална връзка, моето мнение е да действаш предпазливо – ако прецениш, че вече е хлътнал опипай почвата като леко го провокираш да говорите за донякъде близки до платения секс теми, като например изневяра, той участвал ли е в групов секс, какво му е мнението за легализация на трева/проституция, има ли някакви ексцентрични сексуални фантазии и т.н. По този начин ще добиеш известна представа, доколко човекът до теб е разкрепостен. Ако доловиш, че той е такъв, можеш евентуално да рискуваш и споделиш, че си се занимавала или се занимаваш с ескорт. Ако е консервативен - няма шанс да го приеме и затова не споделяй. Също така, ако искаш да започнеш по близки отношения с мъж – оглеждай се за хора над 30 г., тъй като шансът да те разберат е по-голям, ако си решила да разкажеш за ескорта. За себе си мога да кажа, че сексът е забавление, а не повод за скандали. Никога не задавам въпроса „ти с колко си била“. С приятелката ми сме участвали в тройки с други мъже и съм се кефил на двойното ползване. Бих приел, ако тя ми сподели, че се е занимавала с ескорт, но няма да съм съгласен да продължи да го прави, защото не ми се живее в паралелни вселени и графици. А и съществува разлика между това да си избира партньорите и това да има заявка, при която има вероятност да попадне на някакви малоумни свини.

 3. 14
  за Курвите и другите там приятелки 20 април 2017 | 14:58

  Едни от най- големите курви, са били и едни от великите имена в историята. Любима ми е Валерия Месалина - Римска Императрица, курва от 13 годишна. Клеопатра - курва от 16 - 17 годишна, Катрин Пар - английска кралица, Мадона - броя на любовниците няма да ги коментираме ..... а Чичолина стана даже депутат :)

 4. 13
  4 до 10 и 11 20 април 2017 | 14:35

  Не крия, че съм била с много мъже. Наричай ме както искаш. Но реално ти си заблудения. Не те знам нито на колко години си нито колко връзки си имал досега. Не ми казвай, че като си хванеш 25 годишно гадже и си мислиш че си и втория. Днешните 25 годишни са минали повече от колкото броя на годините си. И не ми казвай какъв си моралист и как търсиш само добри момичета. Все пак сме в сайт за мъже, повече от 30 % от статиите се въртят около секс :) Повечето от мъжете си свалят на телефона снимки на порно звезди, гледат порно клипове открито, мечтаят за тези жени докато чукат собствените си съпруги..... а после се отнасят с тях пренебрежително. Значи, за да бъде една жена курва, то доста мъже са допринесли за това. Защо вините само жената?

 5. 12
  Х 20 април 2017 | 11:11

  Продължавай в същия дух - не се съмнявай, че ще намериш човек до себе си и че ще изгледаш нормални и здрави деца. Все пак майката на Чарлз Менсън е била такава проститутка и той е имал много интересно детство, което е предопределило "обичта" му към нежния пол по-късно...

 6. 11
  111 до 4 20 април 2017 | 10:40

  Спряла била преди 5 години? Има една народна мъдрост: "едно куче научи ли се да яде лайна, то ги яде цял живот". Бивша курва и бивш наркоман няма. Завършвам с цитат на великия Буковски:"Хората без морал често се смятаха за по-свободни, но най-често просто бяха лишени от способността да чувстват и да обичат. Така прегръщаха свободния секс. Мъртви, които чукат други мъртви. В тяхната игра нямаше риск или хумор — бяха трупове, които чукат трупове. Моралът ограничава, но той все пак се основава на някакъв човешки опит, който се предава през вековете. Някои от моралните закони са поробвали хората във фабриките, в църквите и държавата. Но други закони просто са проява на здрав разум. Животът е като градина, пълна с отровни плодове и ядливи плодове. Човек трябва да се научи кои да бере и да яде и кои да не пипа."

 7. 10
  Към номер 4. 20 април 2017 | 02:48

  Вече да си курва се нарича бурна младост? Айде моля ти се, жалка изглеждаш. Това, че ти си била неплатена проститутка, автоматично те прави курва, а не бурна младост :D Те курвите никога няма да разберат, че курва означава да си лягаш с различни мъже и това да ти доставя удоволствие макар, че знаеш, че да си лягаш с толкова мъже те прави курва.... Да и на мъжете им харесва да праскат курви, но само до там и не го правят често свестните мъже. Я са го правили няколко пъти преди сериозна връзка, я не. Сега ще кажете ама значи мъжа може, а жената не. Еми жената ако може само секс да даде.... Не може да си поела половината град в себе си и да казваш, че имаш бурна младост. Чиста курва си си. Пише ти го мъж на 42г. Заради такива като вас се напълни обществото с некадърни хора. Жал ми е за вас. Най-лошото е, че курвите не могат да се видят отстрани, гнус ме е от вас.

 8. 9
  МоМо 19 април 2017 | 17:08

  Предвид, че чичковците търсят младо тая работа е до едно време. Събери сериозна сума пари инвестирай и си гледай кефа, когато спрат да те търсят.

 9. 8
  Абдал 19 април 2017 | 15:40

  ЖЕНИТЕ СА"БАХТА У КУРВИТЕ"НИКОГА НЯМА ДА СЕ РОДИ СВЯСТНО МОМИЧЕ С ТАКИВА АЛЧНИ И НЕДОЕБАНИ МАЙКИ РАЗПОРЕТИНИ :(

 10. 7
  АД 19 април 2017 | 15:32

  Има много различни мъже, но по-голямата част биха ти били шута, ако разберат, че си компаньонка. Никой себеуважаващ се мъж, няма да е ок с мисълта, че с приятелката му са правени всякакви перверзии за пари. Единственият ти шанс е да спреш, да си траеш, какво си правила и да завъртиш главата на някой до такава степен, че дори да разбере, вече да не може без теб и да го приеме. Кажеш ли го на някой на 1ва среща - бъди сигурна, че след секса (може и няколко пъти) ще ти бие шута.

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се