Жена развали годеж, но забрави да върне пръстен
видяна 2336 1

19 април 2016 | 06:08

Мъж съди своята бивша годеница, след като се оказало, че връзката им няма да продължи напред и да стигне до следващото ниво - брак. Филип Лангер смятал, че е намерил жената на живота си, но 43-годишната Ашли не споделяла чувствата му.

Дамата отказала брака, но пък решила, че може да прибере материалните блага, дошли под формата на 2.52-каратов диамантен пръстен на стойност от 30 000 долара, обграден с около 34 рубина и още 55 малки диаманта. След като се оказала, че дамата няма никакво намерение да върне пръстена, мъжът веднага завел дело.

Манхатанският ерген по неволя ще се опита да върне загубеното, но не очакваме особени успехи. Освен това не трябва да забравяме, че нито една жена няма да вземе вече подаряван пръстен. С този материал отново даваме официална точка на щастливите ергени! А ти какво би закупил с 30 000 долара, което не е годежен пръстен? Ние се сещаме за минимум 30 годежни пръстена или 1 годежен пръстен и нова кола, както и наемането на кино салон за Евро 2016. Не ги разбираме тези американци! 

нагоре

Коментари

  1. 1
    19 април 2016 | 13:26

    хахахааах забравила, ама друг път - к'вот можала смъкнал и взела, пък тоя лиолио да търси михаля

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се