Жените биха посетили спалнята на бившия
видяна 3841 2

24 март 2016 | 07:12

Говорейки за отношения с бивши партньорки, английските учени отново отвърнаха на удара. Според ново изследване на сайт за запознанства 6 от 10 жени биха правили секс със своя бивш партньор. Сексолозите са открили, че 59% от жените фантазират полов контакт с бившите си партньори. Една трета от тях (32%) биха излезли на среща с него, ако той направи първата крачка в сайтове като фейсбук. Повече от половината жена в сайта са признали, че са правили най-добрия секс с бившия си партньор, вместо с настоящия, както се предполага. Мъжете като цяло са много по-малко носталгични към предишните си връзки. Едва 48% от тях си спомнят с умиление за изгубената любов и само 24% пък биха преосмислили решението си за повторно събиране.

Едва 29% от мъжете са признали, че предишната им партньорка е направила любовната магия на живота им. Изследването е направено в английския сайт byIllicitEncounters.com, който е известен с това, че намира афера на обвързани хора. 44% от дамите твърдят, че техният настоящ партньор ги задоволява максимално - 71% от мъжете са на същото мнение. Благодарение на тази статистика, сексолозите най-накрая могат да потвърдят, че сексуалното желание се е повишило драстично и нито една дама не би направила грешката да се задоволи с второто най-добро. Тази информация би отговорила на мъжете, които са се превърнали в обект на внимание. Друга интересна закономерност е, че само след една година, дамата започва да се отегчава и търси нови приключения в подобни сайтове или в социалната мрежа. Бегбеде определено може да преусмисли теорията си, защото любовта може да не трае и година! 

нагоре

Коментари

  1. 2
    гецата 14 април 2016 | 21:27

    Едно бивше гадже изневери на мъжа си с мен. Бяхме на хотел и това адски я възбуди. Правихме секс както никога преди. Дори поиска на края да завършим с анален, а преди не искаше и да чуе.

  2. 1
    p e c h e l i o n l i n e 25 март 2016 | 17:46

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се