Жените плащат на непознати мъже за гушкане
видяна 6347 4

01 юни 2016 | 06:20

Съвсем скоро ще разберете, че мъжете наистина изчезват и жените ще трябва да приемат най-големите си страхове - да заживеят с мъжките приятелки, които са изградили. Ако сте от първите кадри, тогава се пригответе скоро да станете богати, защото все повече жени плащат пари на непознати мъже, за да могат да се погушкат. Въпросната не сексуална услуга набира пълна сила в Ню Йорк, където се оказва, че кариеристките наистина имат нужда от елементарна човешка ласка.

Кариерата е изяла всичкото им време и никой не предпочита да бъде на второ място пред шефа й. Някои жени са дори омъжени, но понеже живеят в мегаполиса, трябва да свикват с идеята, че не всичките им роднини са близо, за да дадат приятелското си рамо. Точно тук идва и услугата на повече от 40 професионални гушкачи, които имат около 200 повиквания на седмица.

Вашето гушкане струва 80 долара на час и е достатъчно, за да се занимавате само с това. Ако сте достатъчно красиви, подозираме, че ще ви плащат и бонуси, стига да има вътрешно гушкане. Легендата разказва, че когато жената кацне върху яйцата, щраусът наддига любопитно глава. Ако се намирате в САЩ, задължително се замислете за това работно предложени - заслужава си!

нагоре

Коментари

 1. 4
  eRevollution-България 01 ноември 2016 | 13:23

  Оналйн стратегическа, военно-икономическа, гео-политическа игра. Бъдете президент, депутат или партиен представител на своята държава. Бъдете силен военен или икономически магнат. Помогни на страната си и на нейните съюзници да превземат света. Съдбата е в твой ръце! Присъедини се сега - h t t p s : / / g o o . g l / M W K k l v

 2. 3
  hunt 03 юни 2016 | 17:46

  Нито жената в тая ситуация е жена, нито мъжът, който прави пари от това, е мъж. Кретения на куб.

 3. 2
  Гушо Гушев 01 юни 2016 | 16:15

  $80 за гушкане, а ебането без пари ..... може и през гащи ..... хи-хи-хи-хи .....

 4. 1
  p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g 01 юни 2016 | 14:37

  ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се