Женският оргазъм е излишен
видяна 5555 3

03 август 2016 | 07:10

Никога не сме подозирали, че науката може да достигне до толкова сериозни открития, но ето, че група учени от Йейлският университет направиха революционен пробив в сексологията. Те са установили, че женският оргазъм е излишен. Точно така, изпитването и преживяването на този сексуален феномен - все повече жени казват, че им се случва рядко - е излишен. Женският оргазъм не е необходим, защото не се свързва пряко с възпроизводството, а е просто остатъчен елемент от човешката еволюция и сексуалност. Бозайниците преди много години са изпитвали оргазъм, за да могат да стимулират овулацията, но в хода на еволюцията е развита спонтанната овулация, която няма нужда от сексуално стимулиране. Все пак е доказано, че при оргазъм, жената свива своите мускули и повишава шансовете си за задържане на мъжкия ДНК материал. Това откритие може да помогне за няколко интересни белега:

1. Учените от Йейлския университет ще останат на сухо много дълго време.

2. Жената трябва да бъде емоционално задължена да прави мусака всеки път, когато форсирате човешката еволюция, за да доставите това удоволствие. 

3. В случай, че откаже подобна стимулация, изправете се срещу природата с друга еволюционна антроположка.

нагоре

Коментари

 1. 3
  Никол 22 юни 2017 | 14:18

  Ето затова аз лично имам два кашона със секс играчки.Единственото, което те не могат е да ме целуват. Мда-а-а....Жалко е, но пък и много мъже не могат. Отказвам да евоюлирам. Но пък няма проблем, аз също може да ви ползвам за размножаване, така че сме квит. Брей, най-накрая сме на едно мнение с мъжкия пол, чувствам се израстнала и помъдряла.

 2. 2
  Kapri 24 декември 2016 | 19:21

  What a plearuse to find someone who thinks through the issues

 3. 1
  eRevollution-България 01 ноември 2016 | 13:23

  Оналйн стратегическа, военно-икономическа, гео-политическа игра. Бъдете президент, депутат или партиен представител на своята държава. Бъдете силен военен или икономически магнат. Помогни на страната си и на нейните съюзници да превземат света. Съдбата е в твой ръце! Присъедини се сега - h t t p s : / / g o o . g l / M W K k l v

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Ferrari F12 лумна в пламъци 25 септември 2017

Микаела обича Меркел 25 септември 2017

Пръстенът на пушача 24 септември 2017

Ана Брага в синьо 24 септември 2017

Съботни мъжки реакции 23 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се