Животът на пенсионираните проститутки
видяна 5581 2

11 януари 2017 | 11:23

Времето е единственото, с което човек не може да разполага. Всеки има своите добри години, а след това трябва да помисли за пенсия. За някои животът се превръща в истинско охолство, а за други животът наистина остава една добра стара история, която бързо се забравя през годините. Така се случва с Джо Фрейзър, който умира в малката стаичка на спортната си зала, така се случва и с Едгар Алан По, Джо Луис, Оскар Уайлд и още много други. А какво се случва с онези, които никога не са обичани? 

Един френски фотограф е преценил, че ще прекара цяло десетилетие, снимайки жрици на любовта. И покрай кадрите се родила и една много добра идея - да бъдат заснети онези жени, които са успели да избягат от сводниците си и да се пенсионират в старчески дом, защото сами се досещате, че тези жени никога не получават някакво уважение и щом не са необходими, просто няма никакъв смисъл да питаме какво се случва.

Бенедикт Десрус е решила да документира живота на дамите, които вече не могат да работят на улицата. Снимките са направени в продължение на 8 години и са публикувани в книга, която носи името "The Toughest Lovers". Тук можете да видите как наистина изглежда живота, когато се окаже, че времето е взело своето!

нагоре

Коментари

  1. 2
    ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС 13 януари 2017 | 17:14

    ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ !!! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО , ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ===> easymoneybg_ovo_bg

  2. 1
    нямам име 11 януари 2017 | 13:15

    За проститутките ги знаеме, ами защо не пишете за мъжките проститутки, дето не им дават работа и нямат един ден трудов стаж, жените са лесни, лесно си изкарват парите, ама мъжете, бяха бебета, сега са зрели мъже без един ден трудов стаж, без един ден здравни осигуровки. Кой, кой след като си отидем от този свят ще им дава парче хляб. Кой, питам управниците, и отговор от тях не желая. Знаем ги всички. Всичко за тях е пари, секс и роднински връзки. БГ с тия стари муцуни(не всички де), с тия промити мозъци няма как Бг да тръгне напред и ако само за тях си, но не и за народа. Със здраве:)))

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Джей по тениска 26 февруари 2017

Ноел е гола домакиня 25 февруари 2017

Реакции от седмицата 25 февруари 2017

Лорън от пустинята 24 февруари 2017

WEBIT Фестивал Европа 23 февруари 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се