Американец води основен курс по опознаване на канабис

След като САЩ легализира марихуаната в някои щати, беше въпрос на време да се появят и някои нови работни позиции. Такава е работната позиция на един човек, който няма нищо против да научи всеки мераклия да пуши канабис. Професионалистът предлага цял курс срещу скромната сума от 100 долара. 

Основната отговорност е да научи курсистите да употребяват този лек наркотик разумно, без да има странични ефекти и без да прекрачват границата на безопасното. Като допълнение ще представя историята на марихуаната, всички стигми около нея, както и как да се разпознава качествената стока от не толкова качествената. Инструкторът може да дойде до определен адрес с презентация и собствената си лула. 

Клиентът може да доведе трима приятели, с които да тренират свиването на цигарата, консумацията и всички други малки подробности. Най-важното е, че всички ще се запознаят с наказателния кодекс, както и правилния грамаж, който влиза в легалните норми на Вашингтон. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
11 декември 2015 | 19:10

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g