Английските затворници ще получат iPad

Затворниците в Англия могат да получат iPad-и за Коледа. Защо? Според министъра на правосъдието, скъпата джаджа ще позволи на затворниците да поддържат връзка със своите семейства, както и да ги задържи малко по-дълго в килиите, където могат да подобряват своите технологически знания и да обогатяват речника си.

Основната идея на технологията е, че ще подобри знанията им за света, ще им позволи да работят и дори да получат квалификация. И точно това щяло да помогне драстично за намаляването на разходите и преквалификацията на затворниците, след като получат своята свобода обратно. Оказва се, че през 1982-ра година, затворниците са получили правото си да използват телефон и да слушат радио и промяната е била в положителна насока. Надеждите за тази промяна също са големи. Ако тази Коледа не получите iPad, а много искате, извършете престъпление в Англия и чакайте продукта.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
11 декември 2015 | 18:44

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g