Дразни ли ви звука от дъвката

Ако сте от хората, които полудяват при шумния звук от дъвченето на дъвка, тогава се присъединявате към огромната аудитория от хора, които не могат да понасят преживянето. Според английските учени, индикирането на дразнещия звук е доказателство, че разполагате с по-креативен мозък. Връзката между творците и сензорите в тялото им е изключително здрава и може да се проследи през множеството неврологични процеси, които най-често биха могли да се филтрират от останалите, но не и от по-чувствителните. 

Точно такъв е звукът от дъвката! Такива проблеми са имали и хора като Чарлз Дарвин, Антон Чехов и Марсел Пруст - те се побърквали от тези звуци. Звуците най-често позволяват интегрирането на идеи, които са извън фокуса на влиянието и именно те развиват достатъчно добре креативното мислене, което е ползотворно във всекидневния свят. Вие сте гений, ако поне веднъж сте искали да превъзпитате мляскащата крава в метрото чрез физическа интвервенция.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
18 декември 2015 | 19:23

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>Фейсбук страница-Pecheli ot saitove