Гащи с аромат на бекон

Почитателите на бекон са известни с това, че са отдадени на тази храна до такава степен, че са готови на всичко, за да прекарат съзнателния си живот с нея. Компания, която се занимава с производството на бекон, е решила да произведе най-различни допълнителни продукти за задоволяване на потребителската нужда.

Хората са направили портфолио с продукти от беконова сол до бельо с аромат на бекон, както и възглавници. Продуктите са произведени и за двата пола, но не сме особено сигурни как ще се възприемат от обществото. J&D използват специална технология за копиране на аромати, която е използвана и от NASA. Бельото с аромат на бекон било най-луксозното, което може да си закупите и освен комфорт, потребителят ще получи и усещането, че е близо ди тигана и беконът е току-що поставен на тигана. Цената на чудото е 19.99 долара.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
28 ноември 2015 | 22:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

27 ноември 2015 | 20:16

"...близо ди тигана и беконът е току-що поставен на тигана." Предлагам това да бъде "...близо до тигана и бекона е току-що поставен там."