Гонят преподавател за пускане на порно

Преподавател по физкултура може да бъде уволнен, след като пуснал порно на своите ученици по погрешка. 56-годишният Стивън Лори объркал сайтовете и вместо физически упражнения, човекът отваря сайт с порно. За тази издънка, Стивън е бил помолен да не преподава, докато училището вземе решение.

Един от основните проблеми е, че зрителите са били на 13 години. Директорът получил сериозно количество оплаквания през април, миналата година, когато инцидентът се случил. Лори спрял да преподава до август и след това бил уволнен. Следващите мерки също не са особено розови, защото преподавателската комисия смята да отнеме правото му да преподава във всички училища. И всичко това, защото 13-годишните са успели да видят сцени, които гледат и в свободното си време, но не смеят да признаят пред родителите. По-забавното е, че Г-н Лори става един от най-добрите преподаватели, получавайки повече от 1000 гласа в интернет сайта Rate My Teacher. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e
29 януари 2016 | 15:48

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50(OБНОВЕН) ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE