Крис Рок прави събитие без мобилни телефони

Колко пъти отивате на концерт и някой пред Вас вади телефона си, за да направи няколко клипчета, вярвайки, че някой наистина би могъл да се трогне от жалкото клипче, което ще направи и покаже на приятелите си. Много артисти напомнят на своите гости и фенове, че ако имаше възможност всичко да бъде толкова истинско, колкото в телефона, мнозина нямаше да излизат от дома си. Винаги сме смятали, че след като един човек си купи билет, трябва да оправдае всяка стотинка от него и следователно да се наслади с очите и ушите си, вместо да гледа през малкото дисплейче.

Миналата седмица, Крис Рок е помислил много добре върху този казус и за първи път провежда изцяло черен концерт - без никакви мобилни устройства и телефони. Всичко това е възможно благодарение на компанията Yondr, която създава свободна зона от телефони за артисти, учители и организации. Това е възможно само с помощта на охрана, която дава малка чантичка, в която се поставя телефонът и след това се връща в края на представлението. През останалото време са заключени от фирмата. Нито един човек не влиза в залата, ако се окаже, че отказва да остави телефона си, но реално мнозина са щастливи от това решение, защото могат наистина да се насладят на концерт без селфита и други подобни глупости. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Lubo
02 февруари 2018 | 13:02

Нали осъзнавате, че Крис Рок е комедиант не музикант. И кой капацитет преведе "черен концерт" ........?!?!?!

Lubo
02 февруари 2018 | 13:01

Нали осъзнавате, че Крис Рок е комедиант не музикант. И кой капацитет преведе "черен концерт" ........?!?!?!