Музикална шапка

Да, сега е значително по-топло от преди две-три седмици, ама баба ти Марта си я знаеш колко е непостоянна.

Затова се появяваме ние с предложението за музикална шапка - уж нормална, но със специално джобчета, в които се пъхват специалните слушалки (част са от комплекта).

Вече няма да се чудиш как да нагласиш слушалките под шапката, особено ако са някакъв по-различен модел от стандартните "тапи".

Надънваш си нещо на вечния Леми и готово - душата ти се сгрява! И всичко това само срещу $35 от firebox.com .

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
4444
07 март 2012 | 00:57

Новоизграждаща се световна интернет социална мрежа подобна на Фейсбук заплаща за набирането на потребители, които са и необходими за да получава приходи от рекламодателите. По същия начин печели и Фейсбук, чрез показване на добавки с рекламно съдържание. За разлика от Фейсбук обаче, Wazzub (така се нарича) предоставя половината от печалбата си на тези свои потребители, които убедят поне трима (толкова е минимума за да ви се плаща) да се регистрират успещно в Wazzub безплатно. За всеки един, когото регистрирате ще получавате около 1$, както и за регистриралите се от тези, които са се регистрирали от вас и т.н., като за всички регистрацията е безплатна. За всяка една успешна регистрация вие получавате по един долар фактор, според който ще ви се плаща всеки месец до края на дните ви, в зависимост от общия брой на регистриралите се в цял свят, например ако общия брой е 5 000 000 за всеки долар фактор ще получавате около 1$, ако общия брой е 10 000 000 тогава за всеки долар фактор ще получавате около 2$ и т.н., за сравнение във Фейсбук са се регистрирали 750 000 000 потребители. За разлика от Фейсбук, Wazzub не изисква други данни освен име и електронен пощенски адрес До момента Wazzub има над 2 650 000 потребители, които нарастват рекордно бързо с всяка секунда. Например ако вие убедите 10 души да се регистрират, те убедят по 2 и техните по 2, то вие ще взимате по 310$ месечно докато сте живи, като няма ограничение в броя на рефералите, колкото повече, толкова по - добре. Вашият долар фактор може да бъде увеличаван безпределно, но само до 01 Април 2012 г.. За тези, които се регистрират след това няма да бъдат изплащани пари, а ще получават месечно купони за ресторанти, екскурзии и други. Има още едно условие за да ви бъдат изплащани парите - необходимо е на 09 Април 2012 г. да направите Wazzub начална страница на своя интернет браузър. На тази дата ще заработят всички приложения в Wazzub, като търсачка подобна но Гугъл, видеопортал подобен на Youtube, безплатни онлайн игри, които иначе струват пари и много други, които ще бъдат добавени към сегашната първоначална версия включваща възможност за създаване на собствени безплатни блогове, пощи, клубове, чат и други и всичко това ще бъде заедно в едно цяло, безплатно и на български. Ще се плаща по удобен за вас начин - банкова сметка, чек, Paypal и други, от 15 Май 2012, тъй като рекламодателите имат нужда от 2 седмици да преведат парите за месец Април. За да може да регистрирате нови потребители трябва да имате собствен номер, който да давате на тях да се регистрират с него, а за да го получите трябва самите вие да се регистрирате. За да стане това напишете в Гугъл signup.wazzub, оттам първият резултат. В полето Invited by: въведете 89e3a97e Всички ще спечелим - ще спечеля аз, ще спечелите вие, ще спечелят и тези, които вие регистрирате ако разбира се те убедят други да се регистрират, ще спечелим и от това просто като потребителите на Wazzub по цялата планета се увеличават.