Не изхвърляй старите видео касети

Покупката на видеоплеър беше нещо, за което се плащахме с долари преди години. Видео касетите идваха от различни видеотеки, които предлагаха филми с разнообразно качество. Всяка видео касета е проектирана така, че с времето да губи качеството си. Ето защо се появиха и дисковите носители, а след това преминахме и на технологията Blu-ray. За финална технология можем да броим интернет стрийминга. 

И докато различни компании предлагат директен достъп до милиони филми, можете да откриете много колекционери, които са готови да платят луди пари за вашите видео касети. Оказва се, че една от най-старите технологии започва да се превръща в ценност и да радва почитателите на антики. Ако притежавате някое от следните филмови заглавия на видео касета, тогава със сигурност ще можете да изкарате няколко хиляди лева, защото най-търсените заглавия са:

1. Frankenstein`s Castle of Freaks - 1500 паунда

2. The Beast in Heat - 1200 паунда

3. Betrayed (Taboo) - 1100 паунда

4. Celestine (GO) - 1100 паунда

5. The Legend of Hillbilly John - 1000 паунда

6. Journey Into Beyound - 1000 паунда

7. Lemora, Lady Dracula - 900 паунда

8. Don`t Open the Window - 900 паунда

9 Flesh Eaters - 800 паунда

10. Black Decameron - 800 паунда

Защо тези заглавия се продават толкова скъпо? Старите филми не са успели да достигнат до следващото ниво на еволюцията - дисков носител или DVD. Според много киномани, тези цени ще се повишават с всяка следваща година, защото са достатъчно редки и никой не е сметнал, че могат да бъдат търсени за продажба. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
гост
31 март 2016 | 16:32

имаш ментета не струват и лев, става дума за оригинални видео касети !