Всяко следващо поколение губи базови знания

Apple е от световните компании, които правят революция в технологията. Продуктите им са допринесли за улесняването на живота на много, но учените са открили един малък пропуск. Много от хората, които притежават такъв продукт са неспособни да изпълняват някои елементарни операции, въпреки изключително лесното боравене с всякаква техника, животът с по-обикновените операции е труден. Изследване доказва, че хората страдат от липса на базови умения като варенето на яйце и 20 души се издънили, когато се опитали да сварят яйце в микровълнова фурна.

Всяко iPhone поколение показало пропуски в своите знания - някои не осъзнавали колко точно било необходимото време, други не можели да преценят кога яйцето е твърде сварено. Една пета от хората преценили, че яйцето е готово точно след 2 минути. Битката с пералнята също се оказва тежко изпитание. 7 от 10 са били неспособни да оправят бушон и 8 от 10 ще извикат водопроводчик, когато чешмата започне да прокапва. Но почти всички пък са били готови със свързването на Blu-ray Player с Wi-Fi рутер. Наблюдението показва, че хората родени след 2000-а година имат невероятни качества с модерните технологии и компютрите, но са скъсали връзката с по-старите уреди и им липсват някои важни познания за живота в момента.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
10 октомври 2016 | 19:24

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE