Жените – (не)видима заплаха

Здравейте, менове.

Пиша това писмо с надеждата, че ще достигне до голяма част от вашата аудитория в случай, че го публикувате, разбира се. Чрез следващите редове искам да насоча вниманието на читателите ви, а и вашето, към един проблем, който придобива все по-големи размери и се наблюдава най-вече в САЩ, но все повече и в световен мащаб от десетилетия. Става въпрос за желанието на жените да установят контрол над мъжете и да се получи матриархат чрез движения за права на жените и предтекста за равенство между половете. Знам, че има доста жени, които четат нещата, които пишете и навярно ще има гневни реакции от тяхна страна заради това, което ще изразя в писмото. Информацията е насочена към мъжете, така че ще се радвам, ако бъдат подтикнати към размисъл. Затова е важно да не обръщате внимание на защитните коментари на жените, ако има такива. И така, да караме по същество.

Всички ние от малки сме били учени как жените са били репресирани, откакто човечеството съществува, като това било устроено, промотирано и разпространявано от всички мъже, които уж си прекарвали много по-добре от жените. В действителност това е една голяма, безочлива измишльотина. В цялата история на човечеството, мъжете са били тези, които са рискували живота си на бойното поле, в океаните и мините, а жените са се грижели за дома и децата. Продължителността на живота на мъжете е била и все още е по-малка от тази на жените. Войните винаги са присъствали в живота на обществата от различните периоди в историята. Винаги, когато имало конфликт между две племена или две царства, мъжете в разцвета на силите си участвали в битките и губещата страна давала много жертви от мъжки пол. След това женският контингент ставал част от населението на победителя. Да бъдеш наложница или прислужница е неприятна съдба, но не се доближава до тази да бъдеш разсечен на бойното боле.

Впечатлението, че жените биват тъпкани и считани за по-низши, идва от това, че феминизмът съотнася състоянието на обикновената жена към мъже, които стоят по високите етажи на обществото, вместо да бъде сравнявано с това на средностатистическия мъж. Това е изопачаване на реалността. Истината е, че днес, повече от всякога се наблюдава двоен стандарт, когато става въпрос за отношението на единия пол към другия. Ето и няколко примера, които доказват наличието на двоен стандарт и превъзходство на жените над мъжете:  Движение за правата на жените и закони за защита на жените от насилие по света. А някой чувал ли е за Движение за правата на мъжете или защита на мъжете от насилие? Не, защото такива неща няма. И къде е еднаквият критерии, къде е равенството тук? Няма го, всичко е в полза на жените!

Жените упражняват безнаказано насилие и тормоз над мъжете. Днес можете да видите в много филми, сериали и реклами (главно от САЩ) как мъже биват удряни, ритани или налагани с разни предмети от жени без основателна причина. В ситкомите това е придружено със смях. А някой смее ли се, когато мъж постъпи така с жена? Не, мъжът ще отиде в затвора за нападение! Насилието е неприемливо и единствената причина да удариш друг би трябвало да бъде това, че той те е ударил първи. Така че, ако жена удари мъж и той върне услугата, не бива да се изненадва.  

Кавалерство. Това се е пропило в обществото още през средновековието. Например при предложение за брак мъжът коленичи. Ами, така той показва, че жената стои над него. После се чудите защо все повече мъже са под чехъл. Друг пример – кавалерът винаги отваря вратите на жените. А те нямат ли си ръце и пръсти, а? Или са прекалено слаби физически нещо? Ау, верно, че бяха наравно с мъжете, да...

Ето такива неща кара жените да се отнасят неуважително с мъжете. Много от тях постоянно критикуват съпрузите си, а много млади жени не зачитат мнението на бащите си, което води до сваляне на авторитета на бащината фигура, а оттам следва зачестяване на явлението самотна майка. Така, много млади момчета живеят без баща и биват учени, че нормалното мъжкарско поведение е грешно, а феминизирането, подчинението и угаждането на женските прищевки е нормално. Вагината бива издигната на пиедестал.  
 Има още няколко неща, които са довели до развалянето на баланса в съвременното общество. На първо място това е появата на контрацептивите. В миналото жените рядко са имали повече от двама сексуални партньора в живота си. Да бъдеш неомъжена майка означавало да живееш в бедност и нищета. С навлизането на контрацептивите обаче, жените получили възможност да се отдават на безразборно утоляване на плътския си глад. Както е известно, жените по природа са програмирани да търсят най-добрия мъжки, но в днешно време контрацепцията дава възможност‚ за пренебрегване на тази природа малко или много. Второто нещо са разводът без вина, делба на имуществото и изплащането на издръжка.

В миналото жена, която иска да напусне мъжа си, е трябвало да докаже вина от страна на нейния съпруг, за да има причина за развод. Днес законите позволяват развод без оповестяване на причина или по взаимно съгласие, но жената все още има право да получава издръжка с години. Това стимулира меркантилност у младите жени, което води до несправедливо отношение към мъжете и затварянето им в клетка, както и морален упадък. Освен бракоразводните закони, които стоят на страната на жените, съществуват социални помощи за самотни майки (повечето, от които не са жертви на разбито семейство, а просто са скачали безразборно от един мъж на друг), закони срещу насилието на жени (без да има закони, които да защитават мъже от насилие, причинено им от жени, което е нарастваща тенденция, но медиите нарочно не обръщат внимание на това), както и закони за „сексуален тормоз“, където дефинициите са толкова мъгляви, че позволяват на жените да обвинят мъжете за какво ли не.

Предстои и въвеждане на закони срещу словестни нападки срещу жените. Същевременно те използват какви ли не епитети за да обиждат и унижават мъжете. Разбира се, не се предвижда закон, който да защити правата на мъжа в подобни случаи. 
Феминистките закони на запад са свършили прекрасна работа в предпазването на жените от последствията на собствените им действия. Днес жените имат все повече имат свободата да преследват мъже, докато получават издръжка от други мъже. Жените биват постепенно освобождавани от тяхните традиционни отговорности. Разбира се, от мъжете все още се очаква да се придържат към своито традиционни отговорности. Искам да попитам къде е така нареченото равенство?! Аз лично не виждам такова нещо.
Истината е, че жените искат да бъдат силния пол, но представят нещата като борба за равенство. Тази тенденция се разпространява все по-бързо по целия свят. Жените, обаче, не желаят да приемат негативните страни на това равенство. Когато една жена бъде изправена пред физически конфликт с мъж на публично място, тя ще потърси помощ от някой „джентълмен“, който да се бие вместо нея. Тя разчита на генетично заложената команда на мъжа да предпазва жената. Това е един прост пример.

Надявам се поне един мъж, който прочете това, да се позамисли поне малко за гореспоменатите неща и да има едно наум, когато си има работа с жена! Ако искате повече информация, напишете misandry в Гугъл.

Misogynist 

 

Напиши и изпрати писмо със заглавие "П.М." на info@men.bg !

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
женоубиец
12 септември 2015 | 10:48

Браво авторе! Това е истината! Писал си го преди три години, а сега нещата са още по зле. Гражданските закони определят правила, с които насърчават жените да се гаврят с мъжете. Проблемът е, че мъжете дадоха право на глас на жените. Тази фатална грешка ще унищожи белия хетеросексуален мъж. Тогава възниква въпросът! Как да се противодейства на женската наглост? Винаги има решения. Само трябва да са най-ефектните. До сега ги пребивахме, но те заплашват със съд. Значи трябва да се вземат мерки срещу съда. И, тъй като и той е феминизиран, нищо друго не може да се направи, освен да се дефеменизира принудително и физически. Гледах еди стар руски филм от комунизма. Казва се "Никой не искаше да умира"! Та се питам дали методът не е ефективен и срещу женските съдии? Не е ли възможно да се създаде мъжко здружение, което да се ангажира с овъзмездяване на недобросъвестни женски съдии, които се гаврят с мъжкия облик. Жена да бъде съдия, и да съди мъж, само по себе си е престъпление срещу природата. Ислямизацията е другото решение и е алтернатива на безобразията на жените, узаконени и насърчавани от зли тъмни сили, с цел господство над света. Европа вече започна да се ислямизира. Скоро жените ще разберат какви са им правата и ще платят скъпо за наглото си отношение към по-висшия пол. Мъжът е най-силното нещо на планетата, от вида хомосапиенс, а жената все още не е призната за човек по целия свят, освен в една много малка част от него, която ще изчезне след време. За това древните философи, на чиято философия се е развил света до днес са определили жената като средство за репродукция на човечеството (мъжете), и с това се изчерпва женското предназначение.

check it out
22 март 2014 | 14:34

Ydd0qK Hey, thanks for the article.Thanks Again. Cool.

viagra online
04 март 2013 | 03:31

j6fPa2 I truly appreciate this post.Really thank you! Really Great.

:)
12 февруари 2013 | 18:13

Интересно как от няколко статии насам се пише и коментира само какво искат жените, какво правят жените, какво очакват жените.. А какви са изискванията на мъжете към жените? Какво очакват те от тях? Ако мацката не е прилично облечена, поддържана и с готина походка / тяло, то кой мъж би я загледал? Но не всичко е визията, далеч не. Много мъже са споделяли, че жени, които са мъжкарани, не ги привличат. Не силни и независими жени, а мъжкарани - има разлика :) Но има и разлика между това да имаш силата да покажеш слабост и това, да се правиш на супер-феми и да не позволяваш на мъж да ти носи чантата, да вдигне нещо тежко вместо теб и тн. и това да си умна и успяла млада жена, която не се прави на муле... И на интересна. Всичко е генетика, дами и господа, изобщо не знам какъв е цеееелият този спор около феминизма и за какво изобщо съществува феминизъм. Жените са - генетично - по-слаби, по-нежни и по-деликатни (на теория). Мъжете са по-силни физически, по-грубовати понякога и често пъти по-сръчни. Енд оф дъ стори. В крайна сметка всички сме хора и от нас си зависи да се държим с околните като с равни, независимо от пола им. До колкото два съвсем различни "животински" вида могат да са равни.

Ihabe
16 септември 2012 | 07:26

Grade A stuff. I'm unuqestniaobly in your debt.

ab
11 септември 2012 | 09:50


К от 04 септември 2012 | 18:14

Жени, мъже - вече никой не се бие, не говори кратко и честно... Всеки предпочита словесната разправа и онова гнусно "оръжие" на жените и дребните мъже - великия сарррказъм. Доктор Хаус, да ти пикам на тъпия екранен пример. Защо не може и жени, и мъже да сме силни и честни хора - кой колкото си умее? В такива моменти ми се иска да имаше задължителна казарма и за мъже, и за нас- жените, както е в Израел.

omg pro semit

Лоретта
10 септември 2012 | 20:52

Кифли
no name от 07 септември 2012 | 16:14

Лоретта, пиленце, вместо да влизаш в коментарите поне още седмица и да хейтваш си намери к*р да ти го начука, та да вземеш да се освестиш малко!

no name, "пиленце", за теб може да се каже точно същото :))) Щом толкоз те влече по мъжки атрибути...

09 септември 2012 | 09:51

Проверете IQто си онлайн на test.zalata.net

no name
07 септември 2012 | 16:14

Лоретта, пиленце, вместо да влизаш в коментарите поне още седмица и да хейтваш си намери к*р да ти го начука, та да вземеш да се освестиш малко!

no name
07 септември 2012 | 16:10

Абе мамицата ви да е**. Копирайте си тази статия в woman.bg (чувал съм, че има такова животно) и си хулете на воля. Човек не може да се отърве от тая напаст дори и тук. Обичам си приятелката и се разбираме, ама само заради тая статия ще и перна една плесница да си знае :D

К
04 септември 2012 | 18:14

Жени, мъже - вече никой не се бие, не говори кратко и честно... Всеки предпочита словесната разправа и онова гнусно "оръжие" на жените и дребните мъже - великия сарррказъм. Доктор Хаус, да ти пикам на тъпия екранен пример. Защо не може и жени, и мъже да сме силни и честни хора - кой колкото си умее? В такива моменти ми се иска да имаше задължителна казарма и за мъже, и за нас- жените, както е в Израел.

К
04 септември 2012 | 18:11

Жени, мъже - вече никой не се бие, не говори кратко и честно... Всеки предпочита словесната разправа и онова гнусно "оръжие" на жените и дребните мъже - великия сарррказъм. Доктор Хаус, да ти пикам на тъпия екранен пример. Защо не може и жени, и мъже да сме силни и честни хора - кой колкото си умее? В такива моменти ми се иска да имаше задължителна казарма и за мъже, и за нас- жените, както е в Израел.

Dexter
03 септември 2012 | 15:30

Лоретке, кавичките нямаше нужда да ги слагаш, тезата ти щеше да е по-стабилна без тях. Но иначе си права, че не спя с "жени", а с жени, които между другото са истинска рядкост. Хубав ден! :D

Лоретта
03 септември 2012 | 10:55


Dexter от 02 септември 2012 | 17:52

Лоретке, мишенце, направи си услуга и спри да се излагаш пред хората! Оплодена яйцеклетка може се развива и без да бъде в женска утроба, защото условията на такава среда могат да бъдат пресъздадени.

Ей с тоя коментар вече ме убеди на 100%, че... как да го кажа.. "не спиш с жени" :D :D :D

тцЪ
02 септември 2012 | 22:21

Ама прави ли ви впечатление как повечето коментари са от жени? :D Интересна теория е изказал авторът, само дето прави грешката да генерализира доста. Да, за съжаление много от т.нар. съвременни феминистки смятат, че мъжете са им длъжни за нещо - за това че са си счупили нокът, че са получили алергия от фон дьо тена си, че сменят пелени де години или щото са им казали че не могат да си напипат и г*за с две ръце, а пищят за права. Алоу, никой за нищо не ти е длъжен - работиш, търсиш си подходяща среда и не мрънкаш. Ако те бива - никой няма да ти покаже вратата щото имаш вагина. Същевременно обаче има и доста жени, които са наясно, че равните права означават и равни задължения - към семейство, към колеги и т.н. Така че просто мислете, преди да се забъркате с някоя вечно мрънкаща златотърсачка