750 000 мъже искат секс с малолетни

Английското правителство съобщава за една много трагична статистика, разкривайки жестоката истина около педофилията на острова. Тяхно проучване показва, че около 750 000 души могат да бъдат потенциални педофили и биха били заинтригувани от полов контакт с малолетна. Откритието е направено от Националната Следствена служба.

Според тях, един от 35 души може да бъде рисков и практически да желае подобни сексуални забавления, както и да търси такива снимки и клипове в мрежата. В събота стана ясно, че агенцията вярва, че около 250 000 от тези господа ще са способни да платят или да прекрачат границата, за да позволяват подобно "удоволствие" с деца под 12-годишна възраст. Фил Гормлей (директор на въпросната агенция) е заявил, че вече има много ясна представа за скалата и всички потенциални опасности, които се разкриват.

Той предупреждава, че хората с подобни сексуални влечения наистина са много и често можете да живеете до такъв, ала без дори да подозирате, че съседът има такива влечения. Агенцията разработва специален софтуер, който ще търси първичните белези за разкриването на сексуалния хищник в мррежата. Резултатите от изследването са направени с някои от най-добрите източници, които могат да бъдат открити на острова. Благодарение на изчислението е станало ясно, че един от трима има педофилски наклонности, а още по интригуващото е, че тези цифри съвпадат и с много други в Европа.

Положителната новина е, че много от хищниците осъзнават колко сериозен може да е рискът и се опитват да подтиснат влеченията си. Въпреки това, хората от Google са споделили, че миналата година само в Англия са показали предупреждението за снимки с нелегално съдържание, но въпреки това, кадрите са разглеждани около 3 милиона пъти. Бихме искали да представим родната статистика, ала не сме сигурни, че подобна би била публикувана.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
23 юни 2015 | 01:49

Съешават се с деца, животни, всякакви дупки, отврат ! Мъжете са гадни примитиви !

ГЕРИЛ
22 юни 2015 | 20:32

В ЖИЛИТЕ НА ВСЕКИ ПЕДОХИЛ ТЕЧЕ ЕВЛЕЙСКА КРЪВ (ГАЛЕН ОТ ПЕРГАМА)