9 разновидности на фейшъла (18+)

Всеки полов акт най-често завършва с мощна еякулация върху чуждото женско тяло. С този акт изразяваме тоталното удоволствие и благодарност на трудещата се жена, която буквално се е разчекнала, за да ни накара да изригнем като вулкан в малко село. В прохождането на полово активния свят, другарите често бяха задържани от латексова преграда до появит на Джена Джеймсън и  финалния щрих върху лицето на партньорката. Длъжни сме да напомним, че не всяка дама се съгласява на такова премеждие, практически прилича на разстрел - тя застава на колене и поглежда смело голия пищов, очаквайки финалният залп. Разбира се, смелите жени нямат нищо против това и дори одобряват, както и ние, следователно трябваше да класифицираме всички типове на фейшъл, както и техните значения! По технически причини сме се опитали да открием възможно най-цензурираните снимки, но и това се оказа доста трудна задача, след като Google е по-перверзен и от нас. Ето и най-популярните фейшъли в днешно време. 

1. Не в окото! 

Признай си, това се чува най-често, когато си готов да изпразниш своя Tommy Gun. Някои приятелки наистина споделиха, че това може да бъде болезнено, но нито една не може да разбере, че в тези 5-10 секунди липсва всякакъв контрол. Джентълменът се извинява и подава кърпа, без да я пляска през бузките с оръжието! 

2. Не по косата, бе! 

И продължаваме с проблемите, защото е нормално да вдигнеш мерника след първия път. Твоите плувци прелитат над целта и вместо да се спрат върху челото, те акостират в новата прическа на милото. Приготви се за скандал, защото няма нищо по-ценно от косата й, сякаш нарочно си искал да се случи така. Протестите са излишни, нека го приеме като био маска за коса, твоят продукт поне е по-чист. Около 60% от господата са имали този проблем, но поне не дават жертви в борбата с косопада. 

3. Пропуснатият изстрел 

Признаваме, че това се случва и на най-големите професионалисти. Обикновено се случва, когато партньорката се заигра с него така, сякаш е скоростен лост на стара руска машина. Напрежението и прекалената й отдаденост често водят до смяна на чаршафите, ама какво да се прави, желанието е голямо. След кратка пауза може да се пробва едно презареждане. 

4. Женският фейшъл

От доста време говорим за скуирт феномена. С него изравняваме силите и повече не можем да говорим за дискриманиция. Това упражнение поставя мъжа на колене, докато избраната се подготвя за изливане на водопада. Господа, ако не сте карали жената до Вас да изпита това, Вие сте гадове! Първо трябва да кажем, че наистина си заслужава и второ, това ще е един много горещ спомен за нея! И Джъстин Тимбърлейк пееше "What goes around...". Бъдете добри, върнете й жеста. 

5. Очилата

Какво е първото, за което се сещаш, когато видиш жена с очила? Спокойно, дори и да не е първото, то попада в топ три. Жената с очила е особена перверзия и след като порно индустрията се постара да отнеме удоволствието от завършека на филма, все повече актриси сложиха предпазните очила, за да не пострада зрението им. След това се появи и компания, която каза, че електронно ще премаха предпазните средства, за да се запази пълното удоволствие от гледането, но това е съвсем друга тема. Този изстрел е желан, откакто разбра, че милата използва очила за четене, само чакаш разрешение и отприщваш всички най-чисти чувства. 

6. Снайперът

Розовата индустрия показа, че има хора на правилни добавки, които спокойно могат да уцелят жена от другия блок. Снайперистите често използват елемента на изненада и обикновено стрелят неочаквано с голяма мощност и далекобойност. В онези прекрасни моменти, когато си отгоре, финалният залп никога няма ограничения. Учените твърдят, че добрата стимулация може да донесе желаната далекобойност и безпроблемно акостиране на плувците върху нейното лице от разстояние. Милото не трябва да роптае, това все пак е маска за лице. 

7. Големите гърди

Именно те доказват, че между двама Ви може да има нещо. Този вид стимулация е преписан на съседите от Турция, но се използва от всеки гражданин на света. Надарените дами винаги включват гърдите си в употреба и допринасят за изграждането на фонтана. Тя ги стиска, докато си между тях и след това започва онези популярни движения, докато камбанката не звънне. Гравитацията върши всичко останало. 

8. Да, не, да! 

Всяко усилено стимулиране носи леки смущения в мъжката система. Причината се крие зад факта, че ти си играеш с героя от най-ранна възраст и знаеш какво и как точно да направиш. Жената няма този опит (щяхме да се притесняваме, ако го има) и любовната игра се движи от висини към низини до достигането на финалния резултат. Може да се представи като турбо лаг - натиска педала и чака няколко секунди, преди да се случи детонацията. 

9. Усмивката

Не сме вярвали, че ще открием девойки, които обожават този акт, но сме бъркали. Усмихнатата жена в този случай е като аплодисменти, преди да финишираш, някак си oкуражават и предразполагат за силен финиш. Откриването на подобна дива в леглото може да бъде трудно, защото никой не иска да пусне подобен талант. Не искаме да говорим за онези богини и желанието им да те изтискват до последната капка, те са истинската легенда за страстта. 

P.S.: Минахме през 9-те фейшъл гряха за средностатистическия мъж, но искаме да напомним, че избрахме максимално цензурираните кадри. Това, което се вижда не е това, което може да си мислиш (визираме анимациите), а просто видео тест на модел камера и възможността да снима всичко на забавен кадър, течността, според режисьорите е вид мляко, а актрисите са професионалисти, изстрелите са дело на воден пистолет. В духа на всички филми ще завършим с "Каскадите са извършени от професионалисти и са заснети в екстремни ситуации. По никакъв начин не се е опитвайте да ги копирате, без разрешението на милото!". 

P.P.S.: Дами и господа, чувствайте се свободни да коментирате своя експириънс от този момент, коментарите са анонимни. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
пича
10 октомври 2014 | 15:48

Сега чакаме статия за троатшъла - празненето в гърлото - много по важно от фейшъла - чувството да изпразниш напращели мъдури надълбоко в горещото гърло е неописуемо, отделно когато е вкаран докрай (понякога заедно с топките) няма загуба на материал - всичко се гълта на момента...

Сър Пичук
09 октомври 2014 | 16:41

При FFM - в анусчето на по-възрастната партньорка /и двете са си направили клизма предварително/. Оттам - в устата на по-младата. И после двете се целуват...