Американка предлага нов масаж

Човекът е уникално същество. Той усеща с почти всяка точка от тялото си, а това дава възможност за използването на 100 000 метода за масажиране и релаксация. Започваме с всичко хубаво от Азия, класическите европейски масажи, бразилските SPA процедури и още много други. Точно тук идват и иноваторите като Кристи Лов. Жената прекарва около една година в изучаване на това изкуство и предлага нещо много специално. 

Дамата предлага масаж с бюст. В случая ще бъде нейният (виж снимката). 

Жената се бори за рекорд в Гинес, но междувременно се опитва да превърне този вид масажи в преуспяващ бизнес, а и докосване от големите гърди се предпочита повече от класическия масаж (поне според нея). Откритието на този вид масажи било съвсем случайно, защото Кристи се срамувала, но след това решила да опита. Първият масаж бил на приятеля й. Телефонът й прегрява за уговорки за свободни  часове. Сигурни сме, че дори и ти би поискал да се пробваш в това начинание. Жената има дори професионален сайт за проверка. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
20 септември 2013 | 13:36

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
20 септември 2013 | 10:06

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!