Американски учени: Сексът на първа среща може да бъде вреден

Ново проучване на д-р Глория Брейм доказва, че сексът на първата среща определено не води до нищо добро. За протокола отбелязваме, че нейната докторска степен по сексология е насочена към BDSM и други фетиш изживявания. И тя осъзнава, че предложението "Искаш ли да те вържа и бия с камшик?" на първа среща няма да бъде посрещнато толкова топло, колкото и се иска. И все пак, самата тя, заедно с много други жени предпочитат да бъдат интимни още от самото начало. Каква е причината все пак някои да отказват точно това? 

Според сексоложките, коренът на мъжко лишение лежи върху стигма, която се проповядва от сто години. Можем да започнем с религията и ниския социален статус на леката жена, който се прокрадва всяка сутрин с познатото "вземи си чантата, гащите и...". Джижи Енгъл споделя, че жените често са били смятани за пазители на този сексуален портал. В историческото минало, именно те трябвало да карат мъжа да чака и да иска интимност, а в средновековието дори се мотивирал да пише поезия, да пее песни и да бие дракони (в каменната ера какъв рай е било само). Сексуалното въздържание се е смятало за демонстрация на женската чистотата и красот, неосквернената жена е била изключително скъпо удоволствие и гаранция за добро възпитание (колко книги са изчели девиците и това преди изобретяването на електрическата четка за зъби).

 

Повече от ясно е, че днес никой не държи на толкова чистата жена. Краткото пътешествие на сексуалното въздържание ни води обратно до модерната епоха, където жените наистина предпочитат да не бъдат демонизирани за своите полови желания! И понеже нито една не иска да бъде твърде лесна, както и нито един мъж не желае да бъде онзи странник, който иска само това, нормата започва да действа активно, гарантирайки, че мнозина ще отидат поне на втора среща, давайки надежда за малкия и среден бизнес. Сексът няма нужда от много теории и е възможно да се случи или да не се случи. Важното е, че и двете страни трябва да си мълчат и да не бият барабана, когато стане чудото. Това е рецептата, а дали ще се случи, никой не може да гарантира! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!