Аналният секс става по-популярен

Колкото и да не Ви се вярва, аналният секс става все по-популярен в дългосрочен план. Доказателството идва от доклад на CDC през 2011 година, където е установено, че около 44% от хетеросексуалните мъже и 36% от хетеросексуалните жени са практикували поне веднъж в живота си анален секс. Новото изследване предстои и подозираме, че процентът ще се увеличи, защото подобно изследване на The Journal of Sexual Medicine през 2010 показва, че процентът мъже е 46 срещу 33 при жените. Процентът от хора, които искат да тестват тази алтернатива също е достатъчно голям. Изследователите са задавали въпроси на жените, които все пак са се престрашили и най-голямата изненада е, че болката е твърде преувеличена. Каква е тайната за максимално удоволствие? Споделяме гледната точка на учените, защото нашата ще бъде твърде перверзна! 

Отпуснете се!

Аналният секс може да се практикува единствено, когато човек успее да се отпусне. Практиката също е необходима, защото сфинктерът е мускул, който бързо може да се стегне, но ако се отпуснете, той също ще бъде готов за приключения. 

Задържането на въздуха

... е грешка! Една от порочните практики и подготовка за адската болка е именно задържането на въздуха. Ако задържате въздуха си, тогава се подгответе за истинското наказание, ключът за максимално удоволствие е именно отпускането и приемането на идеята, всичко останало е илюзия. 

Бавни скорости

Основната препоръка е да предупредите партньора за бавни изпълнения поне в началото. По този начин е сигурно, че ще се избегне допълнителното напрежение. Подобно темпо позволява по-лесното адаптиране с това чувство. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ivo
28 септември 2015 | 00:39

И аз само с една жена съм правил анален, колкото и смешно да звучи. Бяхме колеги, в един склад. И тя беше направо лелка, омъжена с три деца. Аз бях 26- 27, а тя беше над 45, но наистина красива жена. И правихме анален не защото аз си поисках. На втората интимна среща тя ме попита дали имам нещо против да го правим в дупето. Веднага разбра, че нямам опит ... там.

-
30 юни 2015 | 11:44

дано скоро България и света се оправят и отново да има работни места- както някога имахме заводи и ТКЗС-та....а и аз съм виждал по вечерни частни канали да се рекламира дилдо- но тези неща трябва да се забранят...

факт
30 юни 2015 | 09:43

Тая статия е пълна лъжа (като много неща в информационните агенции и т.н Интернет)- според много изучавали сексологията хора- бисексуалността е лъжа и няма доказани реални случаи- а аналния секс се практикува (предполагам) от гей мъжете- някои от които могат да са облечени и като травестити (но гей мъжете и импотентните мъже нямат физическо влечение и физическа възможност да получат ерекция с жена и т.н). Предполагам, че някои от жените са ползвали делдо- вагинално.Чувал съм, че много от коментарите в информационните агенции и т.н Интернет и т.н- се пишат от журналисти от самите тези информационни агенции (а и едва ли някой би чел нещо от техните теми- въпреки, че те официално пишат, че много повече хора са чели техните теми).

Val
15 януари 2015 | 10:41

Mnogo iako

Печели Пари
07 януари 2015 | 18:58

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g