Англичаните са недоволни от сексуалния си живот

И сега малко по-интересни новини от англичаните. Двама от трима мъже споделят, че искат повече секс от партньорката си, но не го получават. Това е последното изследване от английската спалня.

Изследването е по желание на английска компания за презервативи, която е решила да узнае повече за сексуалните навици на мъжкото съсловие. Около 63% от мъжете са признали, че са стресирани и имат сериозни дупки в сексуалния си живот. Една трета от тях не прави секс, защото студеното време е сериозен фактор. Седем от десет мъже прекарват времето в спалнята през зимата и очевидно се гушкат, за да кажат, че им липсва секс. 

Около 77% от мъжете се опитват да раздвижат връзките си и да получат повече от милото, но плановете за секс на открито отпадат, защото времето не им го позволява. Ефектът от "50 нюанса сиво" също започва да взима своите жертви, след като мъжете признали, че искат да участват в тройка. Оптимистите винаги са на двама човека от този акт. 

В други новини, препоръчваме да планираш почивката си на родните плажове, защото страдащите жени ще дойдат, за да усетят силата на балканския дух... няколко пъти!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
30 януари 2014 | 18:27

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g


  • 1