Английски учител разкрива истинската идентичност на Джак Изкормвача
Джак Изкормвачът със сигурност е личност, която ще бъде отговорна за създаването на още милиони филми на ужасите. Една от причините е, че този човек остава мистерия и никой не разбира какво се е случило с него. След като тази легенда обикаля света около 130 години, търсейки следващия смелчага, който може да я предизвика, един човек излиза с много убедителен отговор.
Ричърд Патерсън е на 45 години и през последните 20 от тях се опитва да открие истинската самолиност на човека, който държи Лондон под напрежение. Г-н Патерсън твърди, че зад маската на Джак се крие поетът Франсис Томпсън. Защо точно той? Според 45-годишният преподавател, Томпсън е криел своя таен живот в поемите си и неговият мрачен почерк имал малко по-съмнителен вкус. Там често може да се открие връзката между човека, смъртта и бога. Г-н Толкин е черпил вдъхновение именно от този поет, но някъде в творбите се крие по-греховния смисъл и жаждата за кръв.
 
 
Ричърд смята, че стиховете на поета са били мемоарите на Джак Изкормвача и има няколко доказателства:
1. Франсис Томпсън е бил наркозависим и често използвал услугите на леки жени.
2. Преди да използва перото, Томпсън е трупал опит със скалпела и знае точно как се разчленява човек. 
3. Той е имал мания към анатомията и никога не се разделял със своя нож за дисекция, който се намирал във вътрешния джоб на палтото. 
4. Поетът се преместил в Лондон с надеждата, че ще пробие бързо, но остава на улицата. Приютява го местна проститутка. Томпсън бил нестабилен и се вярва, че евентуално неговата спасителка е и първата му жертвата. 
5. Смята се, че съкрушеният поет просто започнал да си отмъщава на всички местни служителки на най-древната професия!
Очаквайте книгата на преподавателя, в която ще се крият още много интересни тайни около тази мистерия! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!