BDSM-ът ще ви направи по-креативен

Сексът е полезен за всяко човешко същество и дори се отразява положително на банковата сметка. Не говорим за хората, които предлагат сексуални услуги, а за ефекта от редовен полов живот (учените потвърдиха). И след като "50 нюанса сиво" вече е с втора още по-малоумна част, решихме да обърнем внимание на популярния BDSM. Колкото и странно да бъде, това сексуално изживяване намалява стреса, а вече дори се смята, че помага за събуждането на креативното мислене. В това поне вярват хората от университета Северен Илинойс. Господата не са карали хората да започнат да демонстрират уменията си, а просто да разкажат за най-дивия си фетиш.

Резултатът бил доста изненадващ, защото групата се постарала да разкаже някои от най-горещите си фантазии и да активира максимално своето въображение, което много често виждаме в хората на изкуството. Разказите на "господарите" показали много добре желанията им, както и завидни литературни качества. Така наречените "робини" показали състояние на ума, което носи скромното име "преходна хипофронталност" - изменено състояние на съзнанието, което може да се представи като нещо от нарушаване на времевия континиум и плаващите чувства до липса на самосъзнание, комбинирани със спокойствие и преживяването, че са в тук и сега...

Въпреки нестандартното сексуално изживяване, изследователите показват, че това също е умение, което прилича много на рисуването или свиренето на пиано. В хода на изследването се стига до заключението, че възбудата и спомените от изживяванията наистина може да рефлектира върху изразяването и творческото писане, но веднага щом се смени темата, аудиторията изгубила дарбата си. Не искаме да го казваме, но практикуването на всичко видяно в този глупав може да има някакво влияние. Това би обяснило и защо всички жени в Перник са толкова отракани!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!