Благотворителна мастурбация финансира борбата с рака

Години наред се изправяме срещу битката на всяка религия и култура, която се опитва да обясни, че порното е един жесток грях, мастурбацията също. Драконовите мерки като превенция са били толкова жестоки, че освен заплахата за ослепяване, някои младежи са успели да влезнат в болница, след като са били оставяни на студ. Време е да сложим край на всички тези абсурди, защото мастурбацията официално трябва да се смята за нещо полезно и освен това ще бъде доходно занимание. Интернет сайтът IJustCame.org ще заплаща по 1 цент на всеки човек, който свърши работата пред лаптопа.

Парите отиват за благотворителност, а създателите признават, че е невъзможно да установят какво точно прави потребителя, докато гледа съдържанието на сайта - шиенето на гоблени е подобна опция. Сигурни сме, че мнозина биха успели да помогнат за фалирането на сайта и същата идея е хрумнала на създателите. Ето защо първите два смъртни гряха на мастурбация ще бъдат заплатени, а всеки следващ ще е просто за удоволствие и престиж.

Другата подробност е, че ще трябва да направите кратка 15-минутна пауза, за да може да осребрите втория цент. Парите отиват при Movember Foundation, Ovarian Cancer Research Fund и Joyful Heart Foundation. Сайтът е роден създаден от двама жители в Станфорд, които използват псевдоним и се надяват, че с това ще привлекат повече благородни ръкоблудци, които да подпомогнат каузата. Очевидно мастурбацията може да бъде полезна и доходоносна. Понеже системата засича действията по IP, предлагаме на всеки благороден работодател да увеличи обедната почивка и да вдигне ограничението над интернета, служитеите също биха могли да се включат в тази акция. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!