Братчед, тя те обича!

 

Ето ти осем признака, че колежката е хлътнала по теб! Изпитани са, така че само можеш да спечелиш ако им хвърлиш по едно око!

 

1.Винаги е пред очите ти – където и да си, независимо дали си на работа, в клуба или във фитнеса, тя съвсем ненадейно изниква точно пред теб.

 

Предимство: Ако те чака и в тоалетната, грешка няма да има!

Недостатък: Омръзва бързо!

 

2. Прави недвусмислени движения – езикът на тялото наистина не лъже. Ето някои нейни жестове, които ще ти подскажат нейните намерения:

 

Краката или раменете й винаги сочат към теб.

Накланя се към теб докато й говориш

Играе с кичурите на косата си

Не отделя поглед от теб докато говори или пие

Копира твоите движения

Усмихва се когато я разпитваш за нея

 

Предимство: Взeмаш списъка в теб и следиш!

Недостатък: Ако е грозна, кел файда, че имаш списък!

 

3. Никога не е твърде заета – заинтересованата жена винаги е на линия. Ще ти даде емейла си, телефона си и веднага ще отговори на обаждането или смс-а ти да излезете довечера на кино.

 

Предимство: Лесна плячка!

Недостатък: Толкова лесно не е интересно! (тук малко преиграваме)

 

4.Любопитства за теб – Жена, която се интересува от теб иска да знае всичко за теб, за да те обсъди с приятелките си. Ще те разпита за семейство, приятели, любима храна, музика и филми.

 

Предимство: Ще ти пише cv-тата вместо теб.

Недостатък: Ще й станеш безинтересен!

 

5.Ще те прецени според критерите си – ще те разпита къде работиш и живееш и каква кола караш, но ако не отговориш на изискванията й, ще изчезне яко дим.

 

Предимство: Златотърсачките вън!

Недостатък: Повечето са такива!

 

6.Говори в бъдеще време – непрекъснато казва нещо от рода: “Трябва някой път да отидем на кино” или “Кога ще си наготвим спагети с тебе?”

 

Предимство: Да планираш е добре.

Недостатък: Да планират твоето време не е добре!

 

7.Изнервена е – ако наистина те харесва, ще се усуква като котка около теб, особено ако не можеш да разчетеш посланията й. Наблюдавай я, докато общува и с други хора – ако не я свърта на едно място, определено ти е хвърлила око.

 

Предимство: Гледката си заслужава.

Недостатък: Такава жена да не ти е в къщата.

 

8.Ревнува те, когато говориш с други жени – заинтересованата от теб жена ще следи като хищник всяка нейна конкуренция, която се приближи до теб, така че ако забележиш, че се ядосва, когато лафиш с други мацки, знаеш за какво става дума.

 

Предимство: Жените са готина картинка, когато ревнуват.

Недостатък: Възможно е колежките да се отдръпнат от теб заради нейните злобни погледи и коментари.

 

Askmen.com

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
J.
29 октомври 2010 | 10:26

Разбих се от смях, евала .... Определено старите Ви статий са по-добри от новите ! "4.Любопитства за теб – Жена, която се интересува от теб иска да знае всичко за теб, за да те обсъди с приятелките си. Ще те разпита за семейство, приятели, любима храна, музика и филми. Предимство: Ще ти пише cv-тата вместо теб. Недостатък: Ще й станеш безинтересен!"