Да гледаш порно в офиса и да получиш 10 000 долара
Порното във всяка фирма е абсолютно забранено (приятелско намигване към колегите) и дори хвърлянето на един кратък поглед може да раздразни хората от HR-a. Поне така би трябвало да бъде във всички страни и фирми. Австралийците са изключение. Това са хората, които не могат да търпят правила и са способни да разбиват всеки трудов договор, който са подписали. Доказателството идва с историята на един застрахователен агент, който използвал служебния лаптоп в работно време, за да гледа порно, а по-дълбок преглед показал, че са записани и някои негови лични изпълнения - палавник.
 
Това разкритие довело и до уволнението на служителя, но вместо да качи всичко на една флашка и да се махне бързо, той предпочел да осъди компанията за 10 000 долара и да спечели делото. И как е спечелил делото? Никой не може да докаже, че е мастурбирал на работното място, а свалянето на няколко мръсни филма в почивката не може да бъде такава драма. Самият той потвърдил, че е свалял филми, но си ги е пазил за по-късно у дома. И понеже няма специфична полица, която да му забрани да направи точно това по време на обедната почивка. И след такава невероятна защита, мъжът се прибира с порното и 10 000 долара! Какво повече може да поиска човек? Каква е поуката? Гледането на порно в офиса е полезно и очевидно - доходоносно!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
12 октомври 2016 | 19:34

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

12 октомври 2016 | 15:39

а мойш ли да бийш и чикии, щот кво порно без чикия или мацка