Да имаш връзка с кола

Не всичко е любов, но всичко заслужава да бъде обичано. Поне такава е логиката на Едуард Смит, който се отдава на чувствата през последните 48 години. Той признава, че е имал над 1 000 партньорки - завидно постижение. Единственият проблем е, че не всички са жени.

Смит страда от "мехафилия". Това е болестта, в която хората се влюбват в самолети, влакове и автомобили. Разбира се, той залита и по хеликоптери. Смит най-често залита по автомобили, любимата му марка е VW Beatle и дори си го е кръстил "Ванила".

Връзката им е 30-годишна и той споделя, че е достатъчно щастлив. Около 500 човека са потвърдили по света, че имат връзки с автомобили. Не се очудваме, все пак има една сериозна връзка между мъжа и возилото му. Предполагаме, че тази връзка е много по-евтина.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Фото Редактор
24 октомври 2013 | 19:48

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Печели Пари Онлайн
24 октомври 2013 | 15:20

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g