Десетте капана за една връзка

Десетте най-чести причини, заради която се разпада една връзка:

 

10. Приятели и семейство

 

Да, най-близките ти хора, понякога могат да те закопаят.

 

Никога не си позволявай лукса да си в открита вражда с някой от нейното семейството. Със сигурност трябва да си мил със сестра й и с най-добрата й приятелка.

 

9. Стрес

 

Може да имаш проблеми в работата, но не си го изкарвай на нея.

 

Паричните ядове пък са разбили не една и две връзки. Жалко е да се карате, заради кинти, но няма какъв съвет да ти дадем освен - гледай да правиш повечко пари.

 

8. Бившият/бившата

 

Не знаем кой е измислил тази глупост, че с бившия/бившата можете да си останете добри приятели завинаги. Това се случва един път на милион (цифрата не е официална статистика, но е горе-долу там). Има два варианта, когато се разделите с едно гадже - всеки поема по собствен път и рядко се интересува от това какво става с другия, или единият в тази (бивша) връзка не приема раздялата и се стреми всячески да се намърда пак в живота на другия.

 

7. Дразнещи навици

 

Разхвърляш, мъкнеш приятели да играете на карти, говориш насън. В началото на връзката любовта ще бъде по-силна от дразнението, но с течение на времето тя ще забелязва тези неща все повече и повече, и тогава идва въпросът кой ще отстъпи?

 

6. Свиквате един с друг

 

На пръв поглед това не е лошо. Но след няколко годинки, свикването става прекалено и стига до там, че вие вече живеете като брат и сестра, а не като любовниците, каквито сте били преди. Тя не се гласи вече за теб. Не й пука дали ще я видиш с размъкнат пуловер или не. Дните, в които тя се гримираше и обличаше рокли специално за теб са само един далечен спомен.

 

5. Различни цели

 

Когато и двамата преследвате кариера, може да се отдалечите един от друг, ако не внимавате с връзката си. Стараете се да я поддържате, докато един ден разбирате, че ако една връзка се крепи на старания и усилия за поддържане, то просто не е истинска връзка.

 

4. Миналото ви преследва

 

Ако се сравнявате с предишните си гаджета и минали си връзки, може би е било по-добре да не сте слагали край на тези предишни връзки.

 

3. Прекалено бързо развитие на събитията

 

Не бързай със съвместното съжителство. Ще вземете да избързате и със сватбата и ще трябва да ти даваме съвети за опазване на брака.

 

2. Зависимост

 

Нормално е да изкарваш повече пари от нея, нормално е и тя да не работи, ако няма нужда. Но за никой мъж не е секси да вижда, че жената до него е напълно зависима. Връзката ви започва да прилича повече на роднинска, отколкото на любовна.

 

1. Изневяра

 

Най-честата причина за раздялата - някой е изневерил. Тук има два типа хора - едните ще простят, а други ще теглят чертата. Казват, че който е изневерил веднъж, ще изневери пак. Също така обаче, който е простил изневяра веднъж ще прости пак. Можеш да се изненадаш колко двойки живеят заедно с години при положение, че единият от двамата кръшка, а другият се прави, че не знае. Както се казва, важно е да не те хванат!

 

По Askmen.com

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
:P
13 февруари 2009 | 08:08

eteee

Борба
11 февруари 2009 | 11:16

Относно #6, в една връзка трябва да се борите всеки ден за нея(връзката), но това трябва да става и от двете страни. Всъщност това важи за всичките точки.