Девственост за продан

Загубата на девствеността винаги се е описвала като изключително интимен акт, описващ се като първата крачка на момичето в женския свят. Благодарение на словото, всеки поет и писател ще превърне комбинацията от алкохол и похотливост с няколко грешни решения в истинска поезия. Социолозите, занимаващи се с демографския прираст виждат подобен акт само като плюс за световната демография. Девственицата в мъжкия свят създава смесени чувства - някои я предпочитат, други я отбягват. Терористите от ISIS се надяват на 99 такива, но никой не се е върнал, за да потвърди. 

И докато мнозина вярват единодушно, че девствениците не съществуват (и дори не ги виним за това им решение), една 20-годишна дама е готова да се раздели със своята. Катерина Стоун от Вашингтон предлага своята девствена ципа срещу скромната сума от 400 000 долара. И защо са и необходими парите? Девицата възнамерява да построи отново дома на своите родители, които са изгубили всичко през 2014 година. Има и една много важна подробност - тя трябва да избере човек, който я привлича. Очевидно сумата не е достатъчна, за да може Катерина да преглътне факта, че ще даде най-ценното си. Ако сте красив и с излишни 400 000 долара, позволете си девственица или пък останете красив и по-богат, инвестирайки далеч по-скромни суми в няколко питиета и куверт за Тони Стораро. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
27 октомври 2016 | 23:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE