Духовник изпълни съпружеския дълг на мирянин

Религията все по-често започва да се изкушава от плътските удоволствия и след като ставаме свиделите на хора в расо да се отдават на нещо подобно, въпреки някои много стари канони. Католическата църква стана известна със случаи на педофилия, а някои пастори дори успяха да постигнат малко повече. Пастор О. Джермайн Симънс от Тенеси е успял да утеши жената на мирянин до такава степен, че отец Демиян е направо светец (виждал си го в една друга продукция). Симънс работил за обществото и създал убежище за бездомните, намерил училищни помагла за деца в нужда и се превърнал в обичан духовник, какъвто трябва да бъде. 

На 17 януари обаче не е бил до такава степен от полза на миряните, след като бил забелязан да напуска дома на семейство чисто гол и преследван от побеснял съпруг. Според жената, Симънс пристигнал, за да говорят по бизнес дела и докато разговарял за децата в нужда е съблазнил и дамата. Сладките приказки преминали в интимни отношения и на финала завършили в полза на църквата, колкото е възможно! Ситуацията ескалирала и дори полицията се намесила, за да успокои рогоносеца. През това време Симънс се върнал за втори път, за да си вземе дрехите и портфейла. Пасторът отрича всичко и понеже няма други свидетели освен съпруга, той продължава да твърди, че всичко това е нагласено. Това само доказва, че не можеш да имаш доверение на абсолютно никого, включително и на църквата. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!