Двама учители, един стол

Даскалите сгазиха лука! Не всички, де, а само двама конкретни преподаватели в училище в "Уинипег", Канада. Точно те рискуват да загубят работата си за това, че са направили твърде недвусмислен еротичен танц пред учениците в гимназията.

Ученик е снимал тяхното представление в гимнастическия салон с камерата на телефона си и после го качил в сайта за видеообмен "YouTube".

По жалба на родител е започнато разследване, като двамата учители няма да получават заплата докато то трае, каза представител на училищното ръководство.

Резултатът от разследването ще определи дали те ще бъдат уволнени. Скандалният танц бил видян от десетки ученици, някои от които едва 13-годишни. Той е "изпълнен" в гимнастическия салон на училището.

Там учителката по физическо възпитание, седнала в средата на салона на стол, с широко отворени крака, "приема" партньора си в нещо като танц, по-силно наподобяващо на доброто старо междуучителско пецкане.

Клипчето, наречено "Двама учители, един стол", бързо е качено в интернет и само за 24 часа е изгледано от 48 000 души. То е показано и от обществената телевизия Си Би Си и случаят оттам получи широк обществен отзвук.

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Madge
16 септември 2012 | 18:48

Posts like this brighten up my day. Thanks for tankig the time.

eto link :D
25 февруари 2010 | 19:18

http://www.youtube.com/watch?v=DOplTIvAJaA