Двойка прави секс в мол близо до децата си
Страстта е последното, което едно общество трябва да спира. Този интимен акт трябва да се поощрява, без значение дали хората са от различни страни, говорят на трети език, за да се разбират или са от различни раси. Любовта не трябва да се спира никога и никъде, дори когато се практикува в търговски център пред децата... А? Какво? Моля? 
М-да, това е последната новина от Южен Уелс, която със сигурност е изненадала мнозина в областта. Акеела Али и нейният съпруг Фахад Билал решили да бъдат по-интимни, докато децата им на три и пет години си играели на площадката. Акеела била бременна, което означава, че половият контакт бил сведен само до орални ласки. Докато охраната се отзове на местопрестъплението, операторът на охранителните камери споделил, че двойката била моментно прекъсната от децата, но след това ги отпратила да си играят и продължила с важното дело. Целият случай бил точно 10 минути и след това всичко приключило. След като двойката се явила в съда, дамата признала, че била бременна и нейните хормони просто не можели да се спрат. И двамата родители обяснили, че съжаляват, но точно в този момент нямали никаква възможност да спрат. В резултат на деянията им, двойката получава забрана да се доближава до квартала с търговския център в продължение на осем седмици и ще има право да дойде в града само за насрочено изслушване през ноември. Двойката трябва да заплати по 60 паунда на жертвите, които са ги забелязали (гардовете, които са спрели акта), 180 паунда, за да покрият таксите на съда и 10 паунда за хотел, в който са били настанени.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
07 ноември 2015 | 19:18

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g