Двойка съгреши в телефонна будка (18+)

Всеки човек е запознат с популярното "Booty Call", когато похотливата дама открива горещата линия и призовава приятеля в нужда. Това не е нещо ново, докато не разберете, че една двойка от Стафордшър е решила да промени всички правила на играта.

Гавин Уайн и Лиса Керли са решили, че имат нужда от разнообразяването на връзката. Страстите избухнали много бързo, похотливите идеи започнали да се раждат със скоростта на светлината, а хормоните взели окончателното решение - половият акт трябва да се случи в телефонна кабинка. Двойката споделя, че е отивала за бира, когато Лиса предложила едно бързо куики. Едва ли има мъж, който би отказал на една жена в нужда, следователно стигаме и до тази снимка. Нека не забравяме, че когато правите нещо добре, хората ще започнат да го оценяват и дори ще го снимат за бъдещите поколения. Летните хормони ще оставят следа във всички зрители, а след приключването на куикито, г-н Уайн споделя, че изобщо не е подозирал, че някой би ги забелязал - колко наивни хора има, нали? Телефонният оператор още не е обяснил с колко импулса ще таксува съгрешилите, ала признаваме, че вече има нов смисъл за "Розов телефон".

Тук можете да видите и другите места, на които хората са успели да се разпишат!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
29 юли 2015 | 07:39

Дрън-дрън! То само един ли списва тук ?Да дойда да ви пиша статиите, без пари?

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
27 юли 2015 | 13:25

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

27 юли 2015 | 13:12

Даниеле, много си проЗД!!!