Една св**ка оправя и най-лошото настроение

Всяко тежко решение става далеч по-приятно с помощта на една свирка. Когато напрежението не може да се търпи, извикай любимата. Ако нашите думи не звучат достоверно, обърни внимание на руския съд. След сериозно заседание, един от съдиите в Ростов на Дон, решил да се оттегли и да помисли върху предстоящата присъда, която трябва да наложи. Докато човекът размишлявал дълбоко върху съдбата на двойката на съдебната скамейка, двойката имала съвсем друга идея - орална любов. В покоя на заседателната зала, когато всички решили да се отдадат на заслужена почивка, подсъдимата решила да разведри обстановката и смело започнала да "смучи" смисъла от своя партньор.

Двамата очевидно били щастливи и щяха да останат анонимни, ако охранителните камери и един воайор-полицай не забелязали интимното дело. Макар и оригиналната присъда да не е била разяснена, съдията решил да наложи още по-сериозна глоба, за да се научат, че такива работи не се правят в съдебната зала, може да се правят само в съдебната тоалетна, на паркинга, в стаичката с препарати и евентуално при съдията, ако всичко остане зад закрити врати. В други случаи - НЕ! И ако си мислите, че това е вредно влияние е плод на бившите социалистически нации, напомняме на всички, че миналата година жена от Флорида беше свирила също на дяволския кларинет, дори снимки имаше!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!