Екстремните места за секс на открито (18+)

Сексът на публични места винаги е бил предизвикателство за младите и напористи двойки, които изпитват сериозна нужда да тестват нервите си и да проверят дали нейния оргазъм може да е по-силен, когато сте на открито. И това лято ще имате шанса да експериментирате, защото най-накрая дойде времето за разпръскване на любовта и тестването на новите техники. Всеки може да се разходи до южния парк, където вечер има надпяване между щурчетата и мъжките ципове, ала креативността изисква търсенето на нови места, откриването на провокативни локации. Ето някои предложения, които са достъпни за лятото и се препоръчват само на експертите в тази област. Такива са хората, които биха могли да доставят множествен оргазъм зад завеста на пробната, да накарат жена да се усмихне в заведение за бързо хранене и това да няма нищо общо с големия дюнер и мазните картофки. Предлагаме следващите експертни зони, където има огромен шанс да бъдете хванати, защото всички в офиса страдаме от сексуална клаустрофобия. Запознайте се с новите сексуални летни предизвикателства:

Длъжни сме да отбележим, че е забранено да стъпвате по седалките!

1. Метрото

Съмняваме се, че метрото е девствено, ако не броим жената, която редовно казва "Внимание, вратите се затварят!", но вече се съмняваме, защото английският й започна да става все по-похотлив или ние вече започнахме да се възбуждаме по-лесно. Истинският мъж трябва да се възползва от бързия транспорт, докато има шанс, защото не можем да рискуваме да пропадне още един булевард или съвсем случайно да открием портал до Китай. 

В този случай се изисква да се настаните удобно и да чакате последните късни часове, когато почти никой не изгаря от желание да се разходи до Обеля или да види къде точно свършва метрото в Люлин. Засечете най-дългото разстояние и се подгответе за "скъсването на билетчето"! Истинският физик би потвърдил, че в следствие на сериозното ускорение на композицията, влакът ще допринесе за достигането на онези точки от нейното тяло, които никога не бихте могли да достигнете в стерилна среда. Предполагаме, че за толкова късо разстояние ще е необходима виагра. Изпийте я по-рано и дайте причина на останалите жени да завиждат на партньорката ви. Гледането винаги е било безплатно! Бихме го предложили и в по-специалния "No Pants" ден, ама той не е през лятото!

2. Хостелът

Почитателите на бюджетни туристически разходки ще имат шанс да срещнат любовта, когато най-малко са очаквали. Стените на хостелите могат да бъдат по-мръсни от съзнанието на Рон Джереми и ви гарантираме, че по някаква причина могат да бъдат доста интимни. Огромната стая с 15 легла ще бъде истинско предизвикателство, защото винаги ще се чудите дали съседът по легло вече е заспал, дали другият няма алтернативни сексуални наклонности и изведнъж е установил, че сте много симпатични, както и много други изненади. Категорично заявяваме, че в най-лошият случай ще трябва да се правите на приятно разсеяни, когато напускате стаята или ще се наложи да спите в най-близкия парк, защото жената не се научи да бъде малко по-тиха по време на оргазъм. Осъзнаваме положителната енергия, ала нека не забравяме, че все пак има хора, които спят! 

3. Библиотеката

Добре, може да не е най-голямото предизвикателство, ала сме сигурни, че има много хора, които вече са карали своята любима да изтръпва близо до безсмъртните трудове на Шекспир, да възхваля протестанската етика на Вебер и дори да намира страст в научните трудове на Пиер Бурдийо.

Библиотеката отдавна е приютила някои сексуални фантазии, а направо не искаме да ви казваме какви тайни пази книгата "50 нюанса сиво". Някъде там, между всички рафтове се крие и тайната на много взети изпити, на много литературни четения и куп други научни открития, за които едва ли искате да говорим.

Постоянното съкращаване на персонал в дома на книгата ще ви позволи да напоите четирите стени с много повече спомени от тъжните въздишания на редица измъчени души, които отчаяно преследват висшето образование. Препоръчваме да се насочите към рафта с безкрайните архиви на македонската история - там никога няма хора. 

4. В ресторанта

И изобщо не говорим за помощните помещения или тоалетната, половият контакт винаги трябва да се случва на най-правилното място - масата. По технически причини е необходимо да търсите заведение с хубави бели покривки, които все пак ще доставят достатъчно лично пространство и по-отдалечени маси, които биха допринесли за класическото щастие на вашата партньорка.

Бъдете джентълмени и не забравяйте, че истинският десерт винаги се е криел под масата, а тя ще трябва да изглежда изключително сериозна и фокусирана върху менюто. Щедрият бакшиш е задължителен, ако ви хванат. Има твърде много ресторанти, които в по-голямата част от времето остават необитаеми, а да не говорим за огромните зали, които винаги ще бъдат на ваше разположение. 

5. Магистралата

Винаги е имало нещо сексуално в горещия асфалт, горещото слънце и високите скорости. Всичко това за съжаление остава невъзможно на нашите магистрали, които са в перманентен ремонт от създаването им. Все пак има и места, където педалът може да бъде натиснат, за да се доближите до пълното щастие. Научно изследване показва, че повечето мъже биха избрали бързата кола, пред красивата жена, а ние предлагаме да получите и двете. Виждали ли сте самотните магистрални отбивки в средата на нищото? М-да, точно там можете да направите достатъчно спомени, ала все пак ще препоръчаме да бъдете с климатик, защото рискувате да пламните като виетнамец в борба за революция. Подобни полови занимания обръщат пътната ярост във висококачествени женски оргазми, а след като жената ги получи, пътуването ще ви донесе максималните облаги като тиха, усмихната и спокойна жена. 

6. Панорамната тераса

Все повече модерни сгради ще разполагат с големите и високи тераси за любуване на нощния град. След като хората от Mile High Club приемат трудно новите молби, трябва да се доближите максимално до синьото небе, разполагайки се смело на 15-20 етаж. Пригответе се за красивите гледки, прохладните вечери и удоволствието от вдигането на самолета (все още не се брои за полет).

Достъпът обикновено е ограничен, но нека не забравяме, че винаги има достатъчно лъскави събития, където разни хора се вманиачават около голямото V и малкото p на краткото буквено съчетание "VIP". Шансът за залавяне е нищожен, все пак има безплатен алкохол, а и много малко шофьори носят бинокъл в колата (Пешо, ти си изключение)!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
21 юни 2015 | 17:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

18 юни 2015 | 12:26

а аз мойта като я подпра на комина на къщата и хората разбират, че щъркела е дошъл

18 юни 2015 | 12:26

а аз мойта като я подпра на комина на къщата и хората разбират, че щъркела е дошъл

kalki
18 юни 2015 | 08:57

Това за нашите географски ширини не е новост.Който е гледал Време разделно помни там една пастирка с един пастир как сместват двете стада и първият храст е техен.Днес голяма част от родените след 90-те са заченати буквално в чалга клубовете или в градинката пред тях.Българина винаги е обичал да съчетава близостта с природата и сексуалният си живот.

...
17 юни 2015 | 20:34

Аз мойта като я подпра на парапета на терасата и хората на вънка гледат нагоре и се чудят кво става...

17 юни 2015 | 17:30

Не приканвайте хората да се съешават на публични места, младежите са достатъчно разюздани, та да ги насърчавате допълнително ! В България тийнейджърите пият необезпокоявани/ за разлика от цивилизованите страни/, сега и това ли?