Facebook отхвърли тази апликация

Социалните мрежи и телефоните увеличават многократно шанса за откриване на подходящия партньор за секс за една вечер. Някои иноватори са се опитали да достигнат следващото ниво в еволюцията и създават специална апликация, която носи името "Bang With Friends". 

Трудният период за производителя идва, когато FB отхвърля идеята за импортирането на подобна апликация. Авторите оспорват проблемите на Зукербърг и обясняват, че тази апликация е създадена, за да търси възрастни хора, а не е създадена за деца. След като сделката пропада, хората откриват малка вратичка, с която да си проправят път към Apple. 

Името на апликацията се променя на "DOWN" и вече е достъпна за хората с iPhone. Предполагаме, че идеята е доста оригинална, ако се има предвид, че можеш да откриеш всички приятелки, които са готови на подобни занимания, без да изискват определен вид връзка. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
03 септември 2013 | 10:07

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!