Фирма ще произведе говореща секс кукла

Технологията винаги е давала достатъчно отговори на всички трудни въпроси. Успяла е да ни преведе през тъмни времена, да помогне за изобретяването на ваксината, да намали вредните емисии и дори да създаде серия от уреди, които ежедневно ни спасяват. Съвременният човек дава пълно доверие на инженерната мисъл, ала вече смятаме, че всичко ще се промени драстично. Причината? След дълги опити, учените най-накрая успяха да изобретят секс кукла, с която ще можете да проведете разговор.

Разбираме максималното желание за доближаване до реалността, но нека не забравяме, че има хора, които търсят тихите отношения с куклата си. Инженерите от компанията RealDoll са започнали да изрязват всички реплики от еротични филми, за да сътворят перфектната мръсница, но нека не забравяме, че хора като Бил Гейтс предупредиха, че машините не трябва да стават твърде интелигентни. Представете си свят, където и куклите започват да се мръщят, когато не ги задоволите!

Освен всичко останало, куклата ще споделя и тайните си. В кратък разговор ще разберете, че скъпата пластмаса ще пожелае да има истинско тяло и да бъде истинска жена. Допълнителен бонус е и фактът, че същата ще може да мига, за да ви изкарва акъла, докато отивате до тоалетна. Срещу сумата от 10 000 долара ще можете да закупите интелигентната женска главица или да я поръчате с тяло по избор, но тогава цената става 20 000 долара. Препоръчваме да спестите 10 000 долара, защото един ден ще намерите жена, която безплатно няма да спира да говори. Насладете се на златната тишина, докато можете.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
13 юни 2015 | 19:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g