Германия иска от туристите да правят секс

Германия е страна с много странни закони и идеи. След като приеха достатъчно бежанци, немските граждани започнаха да мислят най-различни методи за образоването на гостите. Освен възпитателните листовки, немските жители вече разполагат и със сайт, който подканя всички туристи, както и новодомци в страната да правят секс със своите съседи. Немският федерален център е похарчил повече от 200 000 евро за създаването на сайта, който трябва да помага за здравното образование на гостите.

В него ще разберете какво е секс, какви видове секс има, какво е мастурбация, какво е добър секс (предполагаме, че там трябва да присъства една обръсната немска гражданка), контакти за случаен секс, позиция и сексуални занимания, както и секция с гръмкото име "Причини да правите секс". Бихме се сетили за 101, но подозираме, че германците няма да преведат част от сумата на редакцията. Платформата е достъпна на цели 12 езика.

Според създателите, точно тази уеб платформа ще ги образова за сексуалното и репродуктивно здраве. Един от най-лошите съвети, които немците са дали е "Да не се гълта съдържанието след орална любов". Толкова време се опитваме да прокараме нещо по-различно от цялата история и накрая получаваме това. Някъде там се е появил и здрав разум, който напомня на посетителите кога може да бъдат съдени за изнасилване. Какво да се прави "Найн", означава "Найн"!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
24 октомври 2016 | 22:51

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE