Голата истина за сексуалния живот на германските студенти

Лекции, библиотеки, изпити. Въпреки натоварената програма Студентите все пак успяват да намерят време и за личен живот. Учението и личният живот са напълно съвместими - този факт, известен на мнозина от личен опит, се потвърждава и от статистиката.

 

Според данните на Германското общество за съдействие на студентите през 2004 г. мнозинството кандидат висшисти във Федералната република (52%) са имали постоянен партньор. Успоредно с това официалното регистриране на отношенията е все по-непопулярно. Ако през 1973 г. 20% от студентите са сключили брак, то днес това са само 5%.

 

През 2001 г. по поръчка на списание "Плейбой" в 15 германски университета е било проведено представително изследване на тема "Секс в университета". Според резултатите от допитването, най-активен сексуален живот водят студентите медици. Над 4% от тях твърдят, че правят секс всеки ден. В първата тройка на "секс активистите" попадат също така германистите и информатиците.

 

Студентите по информатика се отличават и по брой на сексуалните партньори. Всеки 50 информатик твърди, че е имал над 20 секс партньора за година. Освен това е било установено, че най-често сменят партньорите си студентите от Рурския университет в Бохум.

 

Най-неизкушените в амурните въпроси са се оказали учещите се в берлинския Технически университет: 8.5% са признали, че думата "секс" им е позната само на теория. Най-често, според статистиката, изневеряват бъдещите юристи - 10% от запитаните.

 

Най-лесно партньор за една нощ може да бъде намерен в Майнц, Лайпциг и Мюнхен. Най-удовлетворени от своя сексуален живот са студентите от Ахенския университет, а най-неудовлетворени - в Кьолн.

 

Най-сексапилни отново са се оказали юристите, медиците и и икономистите. А най-непривлекателни са историците и студентите по английска филология. 8% от всички запитани студенти са признали, че вече са имали интимни отношения с университетски преподаватели. В този план особено се отличават студентките от Франкфуртския университет: една четвърт от запитаните представителки на нежния пол са заявили, че поне веднъж са го правили с преподавателите си. Най-често това са били студентки по медицина.

 

Една четвърт са си признали, че са го правили с користна цел - в името на добрата оценка. А всички останали - по любов. И накрая според германското младежко списание Unicum, за 40% от студентите правенето на секс в кола е не по-малко възбуждащо от секса в легло. Германците са патриоти и предпочитат да го правят във Фолксваген.

 

Източник: БГНЕС

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
deli
07 май 2009 | 09:26

aaa aaaaaaa tupi stiiii breiiii

Yordan Angeloff
03 май 2009 | 19:03

"В този план особено се отличават студентките от Франкфуртския университет: една четвърт от запитаните представителки на нежния пол са заявили, че поне веднъж са го правили с преподавателите си. Най-често това са били студентки по медицина." Значи да не се лекуваме във Франфурт, щото е ясно кви са им лекарките там...