Индия има отряд любовни командоси

Индия може да е страна, която е дала достатъчно математици, програмисти и обслужващ персонал за кол център, но въпреки това е една от малкото страни, които смятат, че бракът стъпил на основата на любовта е глупост. Индийската тъща отдавна е съобщила, че любов в брака не може да има и затова редица провинции предлагат своите дъщери срещу солидна зестра - Golf 2-ка с катерица на таблото. Дори няма да говорим за булките, които преди една седмица са играли с кукли и не са вярвали, че принцът на бял кон може да е само на 50 години. Индия е страна с доста солидни традиции и благодарение на тях съществуват настоящите герои.

Запознайте се с любовните командоси, чиято единствена роля е да гарантират успешното сключване на брак между двойки, които се обичат. Хората разполагат със сайт, имат телефонни номера и веднага се отзовават при нужда. Живеят на дарения и до този момент са помогнали на достатъчно хора в беда. Редакцията смята, че е редно да се създаде и подобен отряд за разтурване на брака. Все пак имаме много бойни другари, за които плачем все по-често, особено след като не можем да изпием всички алкохол в офиса и сме заплашени с редуциране на квотата. Киро, разведи се, бе, животно! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
4epa
27 юли 2017 | 12:45

mangali

4epa
14 юли 2017 | 11:54

tezi sum gi vijdal v maksuda axxaaxxaaxxa