Информационно табло предлага достъп до PornHub

Информационните табла наистина се смятат за истинско улеснение, когато имате нужда от повече информация за градския транспорт, предстоящи събития и какво ли още не. Порното, обаче, не е една от най-очакваните информации. Въпреки това, някои добри хора са решили да хакнат същото, локализирано на площад Яган, в Пърт, Австралия. Хакери са успели да заобиколят защитата на информационния център и вместо това поставили началната страница на PornHub. Няма информация, дали същата е била активна и предлага интеракция със сайта. Очевидно никой не се е осмелил да види резултатите. Общината се извинила за неприличното съдържание и бързо възстановила щетите, от друга страна, лично ние, не разбираме какъв може да е проблемът. Светът е голям, но не всички имат достъп до PornHub, което е доказателство за чиста форма на варварщина. Изведнъж се появява като небесен дар и всички полудяват. Циничното отношение не води до нищо добро, поне винаги така сме смятали, следователно не разбираме защо наистина общината е побързала да го свали. Освен това, може след 12 часа да предлага и двете услуги, да не напомняме за всички ползи от мастурбирането. Ако повярваме на психолозите, именно то може да спасява животи. Община пърт обаче не подкрепя мнението или пък може да не е харесала големия свят на "Нищо", както всички сме казвали. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">This is why we can&#39;t have nice things. Spotted in Yagan Square just now  (Cheers Mitch) <a href="https://t.co/cDj5EFI8Fc">pic.twitter.com/cDj5EFI8Fc</a></p>&mdash; The Bell Tower Times (@BellTowerTimez) <a href="https://twitter.com/BellTowerTimez/status/981839325800292353?ref_src=twsrc%5Etfw">April 5, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!