Интересна задача

Сега си представи, че си с 10 години по-млад и отиваш на лекции. Лекцията е достатъчно скучна и досадна, а даскалът е решил да даде и домашно. Най-забавно от цялата работа е, че задължението е доста неудобно. Задачата е да мастурбираш пред целия клас. Хората по света за загорели, защото има коледни вълнения за ръкоблудството, а сега се оказва, че ще трябва да показваш интимните движения с колегите от курса.

Историята се развива в Западна Невада, където е подадено оплакване за сексуален тормоз. Том Кубистант е поискал от студентите да покажат най-различни начини за самозадоволяване, но пред всички останали погледи. Карън Ройс (60) е една от старите студентки в университета и веднага решила да се откаже от този предмет. Тя е първата, която подава сигнал за откачения преподавател. Освен откачената практическа задача, курсистите трябвало да напишат научен труд за честота на съгрешаване. Ройс е отговорила "честно" и споделила, че не е обръщала внимание на себе си от 20 години. Жената е получила слаба оценка, а даскалът ще изгуби работната позиция.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
gledane.tochica.com
05 януари 2012 | 11:35

Предсказания чрез руни, таро и много други. Разбери отговорите на най-вълнуващите те въпроси само с един клик на: gledane.tochica. com