Исландците имат родствени проблеми

Ако си мислиш, че животът в малките градове е много жесток, тогава ще ти покажем, че си в тотална заблуда. Сигурно си чувал за мистичното място Исландия, нали? Това място е толкова изолирано от света, че е просто невъзможно да видиш непознат, ако прекараш повече време. Оказва се, че откривателите са били малка група викинги, които са се заселили и същите са корена на цялата популация. Следователно започват и проблемите с популацията.

Винаги имаш шанс да се забиваш с някоя братовчедка. Това се преследва от закона и идва единственото решение за младите. Това е специална апликация на телефона, която проверява родословието на исландците. Достатъчно е да си размените телефоните, за да можеш да провериш колко близко в родословието се намираш до въпросната чика. Разбира се, викингите са документирали семействата и са поддържали сериозен архив, който днес влиза в употреба.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
05 ноември 2013 | 14:40

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g