Извратени забранени сексуални термини (18+)

Сексът е движещата сила на света. За него сме готови да направим всичко, включително и да продадем къщата, ала се оказва, че има нещо много по-дълбоко от ваденето на пищова и споделянето му с дамите. Ако отворите речника със сексуални термини ще откриете и доста интересни разсъждения по темата, ние го отворихме и представяме само част от неизвестната терминология! Предлагаме латинската версия на красотата! 

Te'o

Да правиш любов с въображаем човек или обект. Последното е леко трудно, особено след като всички сексуални обекти вече са реални, включително и марсианката с 3-те гърди! Това само жените могат да го фантазират.


Smegma

Това е онази малка топка от влакънца, която се събира в пъпа на всеки мъж. Както сам се досещаш, жените нямат такива екстри. Та в някоя любовна игра, същото дори се изяжда от дамата. Не знаем колко калории е, съжаляваме! Терминът също така се използва и като био сирене, произведено лично от мъжа. Господата ще ни разберат веднага! 


Nate

В края на сексуалния акт, мъжът обикновено еякулира върху нея или в нея. Вместо това, героят консумира продукта на собственото си ДНК. Съжаляваме за хората, които имат богата фантазия. 


Kentucky Muzzleloader

Това е интимен акт, който най-вероятно се случва именно в Кентъки. Това е свещения момент, в който силният пол дъвче тютюн по време на половия акт и след определено време, тютюнът се озовава върху половия орган на мъжа и след това се озовава в половия орган на жената. Дори не искаме да проверяваме в една друга специална медия. 


Spiderman

Най-често има хора, които си спомнят романтичната целувка между главния герой, който е с главата надолу и актрисата, която го целува. Да кажем, че това най-вероятно е в красотата на сцената, но реалността е малко по-зловеща. Представете си случаен човек, който по най-бързия начин е успял да навие часовника, да еякулира върху салфетка и после да я хвърли в лицето на непозната дама. Забравихме как се казваше черния паяк, но най-вероятно за него говорим. 

Frostface

Нали знаете какво се случва с хората, които заспиват на снега? Замръзват им лицата, посипват се със снежинки и на другия ден си със замръзнала усмивка. Какво е това в интимно отношение? Според другарите (х)американци, това е онзи специален момент, когато жена заспи и доброжелател реши да намери заместител на снежинките. Само споделяме, но не го препоръчваме - ограничителната заповед не е изключена! И Джон Сноу сигурно е правил това на другари, когато са пазили стената! 

Arabian Goggles

Явно чичо Чарли е имал какво да покаже, когато става въпрос за японски очила за дъжд, но нека кажем, че арабските не се отдалечават толкова много. Това е специален момент, когато тестисите на мъжа се озоват върху клепачите на жената. Ето нещо, което никога не сме практикували! 

Arabian Death Mask

Точно си мислите, че арабите не могат да бъдат по-зловещи, когато се оказва, че има и маска. Представи си началото на горната композиция, но вместо ситуацията да завърши с орална любов, злият човек просто поставя ануса си върху устата ѝ. М-да, нещо подобно може да съществува и определено се случва! Съжаляваме нещастната девойка, която трябва да преживее това, но за кола се случват и такива работи. 


Abe Lincoln

Това минава границите на абсурдите, но също така е и много сериозна идея. Представете си мъжки субект, който подстригва своя герой, но вместо да изхвърли косата, той я запазва в торбичка. В един щастлив миг успява да бъде с жена (и на него ще се случи, спокойно). След еякулацията на лицето, той вади космите и започва да оформя брадата на американския президент. 

Ape Wellington

Висшият пилотаж на модерните извращения кацна и на тази спирка. Дами, представете си, че вашият партньор... добре, няма да е вашият партньор, защото никога повече няма да искате да му пуснете, а непознат чаровник на бара, та той еякулира във вас. Вместо с това да приключи цялото забавление, той вади няколко банана (обелени) и започва да ги пъха във вас с идеята, че ще успее да намери и белия сос. Гурме менюто завършва с банани и сос от вас, който се вади с лъжичка (точно така, пичът има и лъжичка за случаите). Получавате от 2 до 10 години затвор, ако го убиете още на бананите. 

Alaska Pipeline

Важно е да се знае, че редакторите плачат от мъка, докато пишат тези редове. Тръбопроводът Аляска представлява замразен фекалий, който се поставя в интимния полов орган на дамата. 2 girls 1 cup вече не е толкова страшно, нали? 

Space Docking

Отново е от горния клас, но вече няма замразяване! 


Flaming Dragon

В щастливия миг на фелациото, жената не освобождава мъжа, а очаква приятелското потупване по гърба, докато е с пълна уста. Резултатът е, че всички деца излизат през носа. Шансове да бъдеш с отхапан член - 100%! 

Наистина се надяваме, че няма да практикувате нищо от изброеното, просто споделяме колко луди човечета може да има! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
27 август 2017 | 20:58

Вие май не сте влизали в teh dark corners of the web...

Hank Moody
14 юли 2017 | 11:40

...and I am hard :D

az
14 юли 2017 | 10:04

Прочетох цялата статия не съм гнуслив, но ме е яд за 3те минути, които няма кой да ми ги върне.

Галин
13 юли 2017 | 14:45

По голяма помия не бях чел

James
12 юли 2017 | 17:38

Четох до Смегма и разбрах какви залупени олигофрени сте.