Как се лекуват шумните секс съседи

Шумните секс съседи са нещо, което практически не може да се пребори толкова лесно. В повечето случаи нямаме нищо против да слушаме как съседа влиза в ролята на бъдещия ни президент Митьо Пищова, но има и случаи, в които този жест създава главоболия на всички. Първо е ясно, че не сме на 20 години и не можем да правим това по цяла вечер и второ - жените започват да си мислят, че не ги обичаме. И след като мнозина не знаят как да открият правилния подход към аудиторията, предлагаме да се запознаеш с мъдрите глави, които са намерили правилното решение на казуса - с бележка. Ето какво трябва да бъде поставено на вратата на всеки досадник, който минава всякакви граници на търпение. 

Директният подход винаги ще свърши работа, след като е повече от ясно, че стените са по-тънки от вестник. По тази причина руснаците поставят килими на стените, за да може поне малко да изолират. 

Старият русенски креват охка повече от употребявана дизеларка с превъртян километраж? Не се срамувай да уведомиш съседа, той трябва да разбере, че не му се сърдиш, а и си намерил време да нарисуваш динозавър!

Ако смяташ, че съседите са обладани, не се срамувай да попиташ дали злите духове са напуснали къщата. Препоръчай специални дни, в които няма да бъдеш толкова притесняван от прогонването!

Ако се притесняваш за здравето на хората, просто ги попитай. 

За онези хора, които заседнаха в асансьора и забравиха да скрият следите след това!

И никога не е имало по-приятна изненада от съседа воайор, който допълва фантазиите!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
11 октомври 2016 | 23:17

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE