Какво трябва да знаете за женския оргазъм

Женският оргазъм е основна мисия на всеки мъж, който се стреми да запази своето полово реноме. Същият за някои ще бъде аномалия, за други ще е истинска изненада, а за трети ще е просто всекидневие - Рон Джереми знае за какво говорим. Сексуалната литература може да се открие на всяка крачка и винаги е на един клик разстояние. В някои книги ще откриете правилните методи за стимулация, а в други (50 нюанса сиво) ще разберете колко лесно можете да получите ограничителна заповед или активна присъда за сексуален тормоз. Поне веднъж в месеца се появяват факти за секса, които трябва да преобърнат живота ни, ала те са винаги едни същи с различни картинки. Ние не искаме да показваме фактите и прибягваме до статистиката, където всички величини са точни и без никакво отклонение. Ето какво трябва да знаем за женския оргазъм и жените, които са го изпитвали! 

Над 70% от световното женско съсловие е изпитвало оргазъм чрез директно стимулиране на клитора. Същият оргазъм е номиниран и за един от най-силните. Там се случва магията! 

Жената може да получи множествен оргазъм от всякакво естество по време на половия контакт. Не пренебрегвайте нито една част от женското тяло, то е създадено за изпитване на всички възможни грехове! 

Колкото и да отричат, жените често мастурбират и някои дори могат да се похвалят с рекорд в тази дисциплина. Рекордьорката в тази дисциплина е прекарала около 6 часа и половина със себе си, докато достигне оргазъм. Спокойно, мъжката аудитория все още води с 2 часа пред жената! 

Когато жените искат да изразят сексуален интерес, зениците на очите им се разширяват. Предполагаме, че това е по-красивият начин за показване на полов интерес, докато 60% от мъжкото съсловие отчитат женското внимание с настръхнали зърна на гърдите - практически свиваме зениците, ама това е друга тема! 

Половината от женската популация изпитва първия си оргазъм по време на мастурбация. Пак ни говорете за "Ама ние не се пипаме, порно не гледаме и секс не обичаме!". Разбираме, че първата среща без дрехи с мъжете не винаги е изживяване, ама все пак! 

Средната възраст за изпитване на първия оргазъм е 18 години, но подозираме, че у дома се е случвало и по-рано. Най-често срещаният коментар по темата е "Почувствах се достатъчно зряла, за да инициирам това събитие!". 

Българите първи започваха да поръсват своя полов орган с прах от аспирин и аналгин, за да може по-бързо и ефикасно да излекуват главоболието на своята половинка. След дълги изследвания, американските учени потвърдиха, че оргазмите могат да лекуват главоболие и без да се поставя лекарство върху члена. 

Почитателите на медитацията отдавна твърдят, че с правилното дишане, фантазиране и фокусиране, жената може да достигне до оргазъм (без да се докосва). Постижението доказва и теорията, че женският оргазъм се ражда в женското палаво съзнание. Пълното щастие се постига, когато мераклийката открие човек, на когото може да се довери и сподели всичките си фантазии. С Hands-free оргазъм могат да се похвалят само 0.06% от мъжкото съсловие! 

Над 60% от жените са запознати с женската еякулация (скуирт). Каквото и да говорим, този феномен е дива фантазия на всеки мъж и сме готови да направим всичко възможно, за да стимулира партньорката си. По-всичко личи, че имате огромни шансове - процентите никога не лъжат! Неприятната част е, че само 10% от същите са успели да еякулират по време на оргазъм, следователно някой ще бъде напръскан! 

Господа, следващият потвърден статистически факт е от огромно значение! Жените, които не се чувстват оценявани и обичани, са и с много по-малък шанс да изпитат оргазъм. Не спирайте да им казвате, показвате и доказвате, че ги обичате! Оргазмът е физика, любовта е всичко останало! 

Обвързаният мъж продължава да бъде по-привлекателен за жената, отколкото свободния гларус. И после се чудите защо има изневери и къде бяха всички жени, когато бяхте свободни, нали? За поредeн път осъзнаваме, че жената иска най-много невъзможното, а едва по-късно се задоволява с всичко останало! 

Около 80% от жените са готови да кастрират своя партньор, който преди няколко секунди ги е карал да крещят с пълно гърло. Причината за тази агресия е фактът, че след оргазъм се освобождава химикал, който ни кара да заспиваме. Опитваме се да ги гушкаме докато сме в съзнание, но те явно освобождават химикал, който събужда хроничната им диария на устата. 

Дължината на женския оргазъм трае между 6 и 10 секунди! Толкова труд само за 10 секунди? Свинята изпитва оргазъм до 3 часа! 

Господа, колкото и да се стараете и опитвате, Вашият подвиг винаги ще се нарежда на трето място в женския свят. До този момент става ясно, че жената може да се задоволи най-добре сама, а след това ще се довери на друга приятелка и едва тогава ще Ви се обади. Препоръчваме да не вдигате, докато не си счупи някой пръст и не може да се пипа! 

Някои жени могат да изпитат оргазъм до 100 пъти на час. Искаме да се запознаем с тези жени! 

1% от женското съсловие може да изпита оргазъм само чрез стимулация на гърдите. Подозирахме, че изобщо няма значение дали са големи или малки, след като истината е в красивото дупе! 

Популярната поза "На четири крака" е номинирана от жените за най-качествената и удобна за постигане на оргазъм. Няма какво да добавим! 

Жените, които не могат да изпитат оргазъм, са 10-15%. Тяхното заболяване е мотивирало мнозина мераклии да търсят лек и да продължават стимулирането им, въпреки медицинската критичност. Истинският мъж никога не се предава! 

С напредването на възрастта, жените изпитват все по-силен оргазъм, възбудата им също се засилва!

Докато киното се опитва да покаже колко издържливи са мъжете в леглото, средностатистическият мачо потвърждава, че има нужда само от 6 минути, за да изпита оргазъм. Направо не знаем какво можем да правим през останалите 8 часа и 24 минути. Жените изискват повече време и трябва да се занимавате с тях поне 20 минути, за да получите бонуси като мусака и чисти чорапи. Мастурбиращата жена може да свърши само за 30 секунди - пак ни говорете за 2-минутно еякулиране! 

Официалният месец за мастурбация е май! Аптеките вече зареждат с вазелин и крем за ръце! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ели
21 април 2015 | 18:42

"за да получите бонуси като мусака и чисти чорапи" - това ме разби!

Печели Пари
20 март 2015 | 22:05

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

milen_mm@abv.bg
18 март 2015 | 23:24

Iliana, pishi mi

iliana petrova
18 март 2015 | 22:15

stigala sam do 19 orgazma