Китайско семейство се обърка в интернет

Интернет е много забавно място. Всички се лъжем, че сме прекрасни, докато не дойде времето за истинските срещи. В това отношение сме доволни най-много от китайците, които винаги имат нужда от повече внимание. Запознай се с Лили на 28 години и нейният свекър Уанг Пай на 57 години. Освен фамилната връзка, хората имат и друга обща черта - и двамата са първи любовници в интернет.

Двойката никога не се е срещала на живо, но в са разменили плановете за вечерта в мрежата. След няколко часа, и двамата се озовават в хотел. Всичко било прекрасно, докато жената не отворила вратата на стаята, за да види чисто голия си свекър на вратата. Представи си ситуацията, в която девойката попада. Нещата не свършват до тук. Зад нея бил и съпруга й, който забил едно круше на любимата. Човекът следял пощата на електронната мръсница и решил да се възползва. След атаката над милото, той смело се нахвърлил върху баща си. Резултатът? Бащата има сериозни наранявания по главата, жената остава без два предни зъба, а съпругът влиза в затвор за 5 дена. Внимавай в интернет, защото никога не знаеш кой стои от другата страна!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
16 ноември 2013 | 12:46

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g