Колко секс ни трябва, за да сме щастливи

Щастието на една двойка се влияе пряко от времето, което се отделя за секс. Ново изследване показва, че двойките трябва да бъдат по-постоянни в леглото, за да може да запазят своята стабилна връзка. Университетът в Торонто е успял да открие топлата вода - колкото повече секс се прави, толкова по-добре. Анализираните данни са направени благодарение на 2400 женени двойки, които имат брак повече от 14 години. 

Натовареното всекидневие показва, че семействата лимитират своите сексуални желания до един път в седмица и това може да ви се стори изключително малко. Канадските учени имат достатъчно добри мотиви, за да вярват, че сексуалните контакти, които са повече от един път на седмица не показват особено голяма разлика в семейното щастие и подобряването на отношенията. Д-р Ейми Мюс смята, че от по-голяма важност е запазването на интимността между партньорите, отколкото целодневните сексуални занимания. Въпреки огромните изследователски данни, учените не успели да открият връзка между количеството секс и щастието в една двойка.

Романтичните двойки показали, че не е необходимо да клатят дървото на любовта цял ден, за да бъдат щастливи и доволни от своя партньор. Други изследвания показват, че сексът може да бъде много по-важен от приходите, които една двойка може да получава, но освен това знаем, че колкото повече секс се прави в една връзка, толкова по-богати ставали хората. Следователно е време да се фокусираме повече върху човешката сексуалност и да мислим по-малко за парите, защото те ще дойдат след добрия перформанс в леглото. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
19 ноември 2015 | 23:37

Това за парите добре, но кой ще плаща за гумите?

~
19 ноември 2015 | 11:43

дано по-скоро света се оправи и промени към добро

=
19 ноември 2015 | 11:28

Трябва ни нормално общество, работа и здрави семейства- за да бъдем щастливи. Сега пиша от Чили. Друго лошо според мен е, че днес може би основата от мъжете под 40-50 години са импотентни или гей- а мъжете с по- тъмни кожи, оцеляват от гей про.ституция.....А работни места останаха главно в сферите на търговията и услугите- понеже заводите и т.н бяха затворени.Един мъж ми разказа, че е чувал за случай (но аз не знам дали това е вярно), когато около 2-та световна война - мъж от полицията (мисля някакъв началник) е пуснал на свобода задържан в полицията мъж (след като този задържан в полицията мъж се е съгласил (доброволно) да прави секс с този мъж от полицията - мисля някакъв началник от полицията тогава). Един мъж ми разказа, че е чувал (но аз не знам дали това е вярно), че през изселването на българските турци в Турция (през Възродителния процес в края на 80-те години на 20 век) е имало случаи турски войници (а може би и турски полицаи) да са имали гей отношения с български мъже турци (мисля в местата, където са претърсвали тях - на границата). На 29 август 2015 година в центъра на български град стояха седнали около 5 мъже (мисля по-възрастни мъже) и единия от тях, каза груба г.ей псувня към един от другите мъже.